Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A józsefvárosi piac átköltözöt...

A józsefvárosi piac átköltözött az utca másik oldalára. Járt már ott valaki?

Figyelt kérdés
Fura az a hely, valószínűleg oda már nem mernék bemenni,de kíváncsi vagyok, ott járt-e már valaki és mit tapasztalt, egészben visszajött-e.
2014. jún. 16. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy összeverik vagy megölik, aki oda bemegy?
2014. jún. 16. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Engem már az előző "nyílt" terepen is kiszúrtak maguknak 4-en,mert úgy vélték, van némi ázsiai arcvonásom és meginvitáltak hátra, pedig csak 3 percre voltam egyedül. Szerencsém volt,hogy a párom "kétajtós" és gyorsan megtalált.

Ha bármikor odamentünk,azt mindig csak csapatban tettük,mert keringenek érdekes sztorik,amiket nem szeretnék elhinni.

A mostani rész viszont egy többszintes labirintus, oda eddig sem mertünk bemenni, de most, hogy teljesen átköltöztek oda, lehet,hogy tenni kellene egy kört, ezért tettem fel a kérdést.

2014. jún. 16. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én mindig csak egyedül jártam eddig is. Soha semmi baj nem volt, ezután is menni fogok. Nem fog senki meggyilkolni vagy agyonverni. Nem értem miért fél annyira mindenki az ázsiaiaktól... nem épp vérengző állatok. Velem mindig kedvesek, aranyosak.

28L

2014. jún. 16. 17:32
 4/4 anonim válasza:
Igen is kelll felni ott egyedul ,foleg ,zart resz .volt amikor a biztonsagi or szologatott be nezett ki maganak !szanalmas !!!
2014. aug. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!