Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszenek a nőies ruhák, de...

Tetszenek a nőies ruhák, de mivel nem hordtam soha nem állnak jól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha hordom őket, akkor majd megszokom? Mert olyan idegen magamon. Egyébként az alakommal nincs gond, mégis úgy nézek ki mintha egy férfi hordaná kb, vagy egy kislány, mert abszolút idegen nekem. De szeretném már elkezdeni, hogy nőiesebb ruhákat is felvegyek. Segítsetek légyszi! :)

2014. jún. 15. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szokatlan neked. Ha az alakoddal nincs gond, akkor kizárt, hogy neked rosszabbul állna, mint bárki másnak hasonló alakkal.

Inkább arról lehet szó, hogy mivel szokatlan, ezért furcsán érzed magad benne, és ez kívülről is látszik.

2014. jún. 15. 09:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem is, csak nem tudom, hogy akkor most hordjak, vagy ne? Mondjuk nem tudom, hogy megszokom-e, mert hétköznapra, pl a boltba nem akarok magassarkút meg szoknyát hordani, mert szerintem sok. De vannak olyan csajok, akik állandóan nőies ruhát hordanak, nagyon sokszor magassarkút, és nekik jól áll, de nekem az sok lenne.
2014. jún. 15. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor tuti jól áll... jobban mintha fiús ruhákat hordanál. Szóval csak nyugodtan.
2014. jún. 15. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem biztos jól állna! de tegyél fel képet, és akkor biztosra megmondom :)
2014. jún. 15. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
*tutibiztosra
2014. jún. 15. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem muszáj szoknyához magassarkút venni, csinos lehet pl. balerinával v egy lapos talpú szandállal is. Csak tudni kell jól párosítani ;) szerintem ezen majdnem mindenki átesik, én is mindig farmeros csaj voltam, még a rövidnadrágokat is utáltam, el sem tudtam képzelni, h valaha szoknyát vegyek fel, és most meg már 7 napból 5ször kb az van rajtam :D
2014. jún. 15. 14:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ha majd veszek fel csinálok képet és küldök :) Más is mondja h hogy nem áll rosszul, de szerintem jól se :D Amit szoktam hordani max az vmi nőiesebb pántos felső, farmer meg balerina, és szerintem ez jól áll, de a szoknya, ruha, rövid short v magassarkú olyan furán áll. De örülök, hogy másnál is volt ilyen, hogy megszokta :)
2014. jún. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!