Szerintetek hány kg vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
Páran azt mondták, hogy többnek nézek ki, kíváncsi vagyok, idegenek szerint is így van-e.
Egyébként az így előre elárulom, hogy utálom. Csak azért, még mielőtt jönnének a "ne akarj még vékonyabb lenni" kommentek. Nyugi, nem akarok!
173 cm vagyok.
2014. jún. 14. 16:32
12/25 anonim válasza:
Hát ez alapján lehetnél akár 60 is mert nem látszik semmi a képből.
13/25 anonim válasza:
Én 172cm vagyok és nagyjából ilyen vékony.
Úgyhogy 48-51körül lehetsz
15/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Most már elárulom: 49 vagyok. :D
2014. jún. 15. 11:28
17/25 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem.
2014. jún. 15. 11:47
18/25 anonim válasza:
Komolyan fel nem fogom hogy lehet valaki 173centivel 49kg...
Mármint félre ne érts, nem leszólni akarlak, én is vékony vagyok. 170/55, de -6 kilóval már csont és bőr lennék, de tényleg, te pedig nem tűnsz betegesen soványnak, ráadásul magasabb is vagy.
Biztos genetika meg minden, de számomra ez annyira hihetetlen.
Utoljára általánosban voltam 50kg.
19/25 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon örülnék, ha csak 50 kg is lennék, de sajnos nem hízok még annyira sem. :(
2014. jún. 16. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!