Férfiak nektek sokat érne ha lenne egy anyag amitől jóképűbbek lennétek?
Jaaaaa, azt hittem, most csak az arcról van szó...
"széles járomcsont, erős, széles áll, és megnyúlt alsó arcfél" - Pont ez az, amire írtam, hogy megfelelő arcszőrzet. Ha valakinek keskeny az álla, növeszthet körszakállat; ha nincs megnyúlva az alsó arcfél, lehet nyújtani kecskeszakállal; ha keskeny a járomcsont, Lemmy Kilmister-es arcszőrt kombinálhatja körszakállal.
Ez olyan, mint amikor a széles csípőjű nők inkább a derekukra terelik a figyelmet. Ők sem tudnak mit csinálni a széles medencecsonttal, inkább kiemelik a derekukat valamivel. Trükközni kell!
Megint én vagyok. Ha meg alacsonyabb az illető (mint az én drága Jóuram), akkor meg a kisugárzással lehet dobni a magasságon. Ha kérdőjel testtarttással, lehajtott fejjeln mászkál az alacsonyabb férfi, akkor senki nem fog rá figyelni, vagy lesajnálóan. Húzza ki magát, járjon egyenes háttal, na az az, ami sokat dob!
A testsúlyon lehet segíteni, el lehet kezdeni edzeni, felszedni egy kis izmot.
Szóval, amiket ez a Szendi Gábor írt, nem hülyeségek, de nem is elérhetetlen dolgok. Csak tenni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!