Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak nektek sokat érne ha...

Férfiak nektek sokat érne ha lenne egy anyag amitől jóképűbbek lennétek?

Figyelt kérdés
Persze ez az átlagoson segíten, nem a nagyon csúnyán.

2014. jún. 13. 19:30
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Tudnak plasztikával csonto szélesíteni?
2014. jún. 13. 20:12
 12/31 A kérdező kommentje:
Tudnak plasztikával csontot szélesíteni?
2014. jún. 13. 20:12
 13/31 A kérdező kommentje:
Véletlenül háromszor elküldtem :D
2014. jún. 13. 20:14
 14/31 anonim ***** válasza:
Bármit bármikor bárhol megcsinálnak szinte már
2014. jún. 13. 20:14
 15/31 A kérdező kommentje:
Hát azért ez elég necces. És gondolom nagyon drága. Viszont meghosszabítani nem tudják. Szerintem mondjuk szélesíteni se.
2014. jún. 13. 20:16
 16/31 anonim ***** válasza:

Jaaaaa, azt hittem, most csak az arcról van szó...

"széles járomcsont, erős, széles áll, és megnyúlt alsó arcfél" - Pont ez az, amire írtam, hogy megfelelő arcszőrzet. Ha valakinek keskeny az álla, növeszthet körszakállat; ha nincs megnyúlva az alsó arcfél, lehet nyújtani kecskeszakállal; ha keskeny a járomcsont, Lemmy Kilmister-es arcszőrt kombinálhatja körszakállal.

Ez olyan, mint amikor a széles csípőjű nők inkább a derekukra terelik a figyelmet. Ők sem tudnak mit csinálni a széles medencecsonttal, inkább kiemelik a derekukat valamivel. Trükközni kell!

2014. jún. 13. 20:18
 17/31 A kérdező kommentje:
AMúgy sok mindent nem tudnak még. Pl.: péniszt se tudnak hosszabítani, csak úgy hogy elvágnak egy ínszalagot, ami azért elég gáz.
2014. jún. 13. 20:19
 18/31 anonim ***** válasza:
Tudod mit én kiadok egy anyagot ami csodaszer és meg gazdagszok belőle mert garantáltan fogják venni :D
2014. jún. 13. 20:19
 19/31 A kérdező kommentje:
Figyelj elméletileg tényleg lehet valamennyire erre hatni. Amúgy meg lehet trükközni de azért az nem az igazi. Az evolúció szempontjából észre kell venni a nőknek ezeket a trükköket, különben kihalna a faj (na jó ez nem igaz, de nem hiszem hogy ilyen könnyű lenne ezt kijátszani).
2014. jún. 13. 20:22
 20/31 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok. Ha meg alacsonyabb az illető (mint az én drága Jóuram), akkor meg a kisugárzással lehet dobni a magasságon. Ha kérdőjel testtarttással, lehajtott fejjeln mászkál az alacsonyabb férfi, akkor senki nem fog rá figyelni, vagy lesajnálóan. Húzza ki magát, járjon egyenes háttal, na az az, ami sokat dob!

A testsúlyon lehet segíteni, el lehet kezdeni edzeni, felszedni egy kis izmot.

Szóval, amiket ez a Szendi Gábor írt, nem hülyeségek, de nem is elérhetetlen dolgok. Csak tenni kell érte.

2014. jún. 13. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!