Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor ciki már az ha a férfina...

Mikor ciki már az ha a férfinak szőrös a lába? Meddig nem ciki?

Figyelt kérdés

Mondjuk... egy természetes folyamat része, de akkoris... vannak férfiak akiknek a szőrszálaik "leégnek", szinte egybeolvadnak a lábbal és nem látszanak... Olyat szeretnék én is.

Egész életemben (nem viccelek) azért nem húztam rövidnadrágot, mert szerintem túl szőrös a lábam és fehér... holott ami érthető, ha alig látta a nap egész életében. Szóval szerintem nem szép, nem szexi, csúnya...

[link]

[link]

[link]

[link]

Nektek mi a véleményetek?

Szőrtelenítsem? Járjak szoliba? Használjak önbarnítő krémet?

Vagy egyszerűeb húzzak rövidnadrágot a b*sszak belé?

17/F

2014. jún. 11. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sose ciki.
2014. jún. 12. 11:47
 12/14 anonim válasza:
az a ciki,ha fiú létedre nem szőrös :) 18L
2014. jún. 25. 01:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem férfiaknál abszolút nem ciki a szőrös láb. Inkább az ha szőrtelenítenek, az már túlzás.
2015. máj. 11. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne más véleményével foglalkozz, hanem saját magadtól kérdezd meg: tetszik-e. Ha nem, akkor nem fogsz rövidnadrágot felvenni.

Ha csúnyának találod, szőrtelenítsd vagy nyírd le. Nem könnyű megtalálni az aranyközéputat, de nyírás és szolárium sokat tudnak javítani a helyzeten, hogy neked is tetsszen.

Én pl. ma már teljesen szőrtelenítem magam, ha jól akarom magamat érezni.

2017. dec. 9. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!