Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi számít széles lábfejnek?

Mi számít széles lábfejnek?

Figyelt kérdés
Vannak angol oldalakon ezek a cipő méretek, és valahol lehet lábszélesség szerint. Na most ha azt írja, hogy pl széles lábúaknak fél mérettel nagyobbat, akkor mi számít szélesnek?

2014. jún. 9. 22:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért választott üzlet és pénzügyet mikor egyebet választottam...
2014. jún. 9. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért mert azon belül választottad az egyebet.
2014. jún. 9. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Na ez szerintem teljesen zsákbamacska. Én rendeltem már, szűknek fémjelzett cipőt amire azt is ráfogták, hogy egy mérettel nagyobb kell mert nem csak szűk de rövid is.

A méret pont a szokásos méretem volt, a szélessége pedig szerintem messze állt a szűktől.

2014. jún. 10. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem mondani, hogy férfi vagyok, de most ugye az oldal ad tájékoztatást, hogy a "normális méretedtől" fél mérettel nagyobbat mert ugye U.S.A méretekben 10 meg 10.5 van és így tovább.

A leírásban az van, hogy normál szélességű lábra tökéletes, vékonyra nem alkalmas, szélesre meg fél mérettel nagyobb.

Ezért kérdem, hogy férfinek mi számít szélesnek?

Hány cm?

2014. jún. 18. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!