Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetne vékonyabb a...

Hogy lehetne vékonyabb a combom? Pici tömzsi lábaim vannak.

Figyelt kérdés

156 cm magas vagyok, nagyon szeretnék hosszú vékony lábakat, a családból csak én vagyok ilyen alacsony és a tesóim piszkálnak hogy dagat, pici, gnóm stb.

Ha elkezdek edzeni akkor izmosodom és nem hogy vékonyabb vastagabbak lesznek a lábaim. Nem fogyni akarok csak vékonyabb lábakat, mostsem vagyok duci, van rajtam mitfogni. Milyen edzéssel diétával érhetném el hogy vékonyabb lábaim legyenek?

2014. jún. 7. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem izmosodni és fogyni akarsz akkor meg MIT?

Szerinted a csontjaidat hogy a sz*rba lehetne megnyújtani edzéssel meg diétával?!

De szerintem van rajtad súlyfelesleg. Izmosodnod is kéne. Hidd el jogy nem lesz vastag a combod hanem formas.

2014. jún. 7. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Olyan diéta, edzés kell neked, amitől fogyni fogsz.

Döntsd el, hogy tényleg akarod-e a vékonyabb lábakat, és ha igen, ne ágállj a fogyás ellen, mert csak fogyással lesznek vékonyabbak.

2014. jún. 7. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Aztán meg lehet, hogy nem tudsz combból "fogyni". A thigh gap adottság, nincs mindenkinek...
2014. jún. 7. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Alacsony vagy, ez rövid lábakkal jár, ez változni nem fog.
2014. jún. 7. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ugyan ez volt a problémám, én 160 cm vagyok, és 50 kg voltam. A lábaim ducinak éreztem/láttam, nem szívesen vettem fel rövidnadrágot és szoknyát. Aztán 46-47 kg-ra fogytam; a combomról, és a csípőmről, fenekemről eltűnt a felesleg (már csak ott volt). A lábaim ezután optikailag hosszabbnak tűntek, mivel ugye elvékonyodtak. Nekem ez tetszik, de az idősebb nénik erre már mondják, hogy sovány vagyok, amivel azért nem értek egyet, mert soha nem éreztem magam annyira könnyednek, könnyebb mozogni, stb. pedig csak 3-4 kg.
2014. jún. 7. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:

étrend + sport

nézz utána neten! aerob mozgást kell csinálnod! (pl. biciklizés)

kaját meg nem tudom :/

2014. jún. 7. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld a 150 grammos CH diétát, nekem az segített. Mellette mozgás is kell! Ha gondolod írj rám, és írok róla részleteket.
2014. jún. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!