Kérdés CSAK csajoknak: bejön ez a kinézet?
Nem jön be, hogy ennyire csupasz, először én is az hittem, hogy valami játékfigura..a bőrszíne sem tetszik, túl barna.
A testalkatáról nem tudok véleményt mondani, mert nem nagyon látszik ezen a képen.
És gyantázni vagy epilálni nem próbáltad magad? Azt sokkal ritkábban kellene csinálni, kb havonta 1x. És a végeredmény is szebb lesz, sokkal csupaszabb, sokkal simább lesz a bőröd, meg amikor kezd kinőni, nem lesz olyan erős borostás sem. :)
A képen amúgy tangában vagy? :) Csak mert nem látszik rendesen.
Gyanta, epilálás, egyik módszer hajmeresztőbb mint a másik :D Lehet jó de én nem vállalom azt már be... egyelőre :D
Igen, tangában vagyok :)Ha megtudom oldani a sallangmentes hátteret, akkor volna más szögből is kép, de egyelőre a plafon a tiszta háttér :D
Kinézet? Az mit takar? A szőrtelen testet vagy a testalkatot?
Szerintem olyan mint egy undi meztelen csiga. Bocsi. :D A tanga meg iszonyú illúzió romboló. A testalkatod nem látszik annyira, arról nem tudok véleményt mondani.
Jól állunk :D
A haj nem valószínű hogy nőni fog, a bőrrel kapcsolatban meg ennyire nem divat a barnaság? Még el se kezdődött a nyár, ettől csak barnább leszek :D
Kinézet alatt most a hátsómat és combomat (már amenyi látszik) értettem. Edzések előtt nem volt ilyen formás, különösen a fenekem ezért a kérdés... változhatnak idővel, csak nemtudni, jó fele :D
A tanga igen, sokaknak zavaró lehet és lesz is egy darabig, engem is zavart volna akár csak egy évvel ezelőtt is, aztán kipróbálva megismertem az előnyeit, most már csak arra kell várni hogy általánosan elfogadottá váljon - lassú víz partot mos :D Mielőtt jönnének a búzás kommentek, szólok hogy rendes fehérnemü boltban, mint férfitanga vásárolható és nem alkalmi viseletre (legtöbb szexshop termék), hanem tartós viseletre találták ki, tangás embereknek :D
További észrevételek tanácsok jöhetnek.
Ez most komoly?
Csatlakozom azokhoz akik játékbabának néztek. Amit látok az nagyon mű és sokkal inkább taszít mint vonz.
A tangát is csak azután sikerült észlelni, hogy több komment is említette, előtte teljes meggyőződésem volt, hogy egy Ken babát látok.
Egy pasin legyen némi szőr és viseljen egy a seggét megfelelően ölelő boxert.
Imádom a szépfiúkat de ez nekem is sok(k)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!