FIUK/FÉRFIAK! Ti mit gondoltok egy olyan csajról akinek az ágyékánál van a szexepile? (ami mellesleg fürdőruhában is látszik)
Figyelt kérdés
engem nagyon irritál, hogy ott van!
Kiváncsi lennék a közvéleményre!?
Képet nm küldök rola, am semmi különös és undorito dolog nincs benne
2014. jún. 4. 20:16
12/18 A kérdező kommentje:
Jo oké tudom h rosszul tettem fel a kérdést bocs én is emberből vagyok...am aki normális választ adott annak köszönöm..am nő vagyok :)
2014. jún. 4. 20:48
13/18 anonim válasza:
Nekem is van ott egy anyajegyem. :D Hát.. nem tudom. Őszintén szólva ennyit tudok hozzáfűzni a dologhoz. Biztos van akinek nem tetszik, de kétlem hogy olyan undorító lenne.
14/18 anonim válasza:
Nekem is van ott. Nem hiszem, hogy ez egy pasit zavarna... És nem tartom undinak, egyedinek tartottam, de úgy látszik annyira nem az.
15/18 anonim válasza:
A másik szó amit keresel pedig a lágyék vagyis inguen, az található a szeméremtájon. Az ágyék (lumbus) az derék. Ez gyakran vétett hiba, de ha egyszer megjegyzed a helyes rendet zavaró.
Bocs az Offért. Egyébként nekem is van ott, engem és másokat sem zavar. Szerintem kifejezetten cuki és tetszik, hogy ott van. Bár máshol is sok anyajegyem van, ezért nem hiszem, hogy annyira feltűnő lenne.
16/18 anonim válasza:
Jajjj. Nekem meg a lábam közt van az apa jegy.
18/18 anonim válasza:
Már a bőrrák is szexepil manapság? -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!