Ki a francot érdekel?
Ez a kinek milyen izmos a teste téma a kisgyerekek, meg a tajparasztok között érdekes csak.
Ha nem érzed így jól magad, akkor kezdj el sportolni, ha meg lusta vagy, akkor így maradsz.
Az a csaj is semmirevaló, akinek ez a legfontosabb. Bár rengeteg jó csajt látok 40 kilós, 0 izomzatú gyerekekkel, szóval kétlem, hogy ez annyira fontos dolog lenne.
nekem tetszik :) nem ertem, miert gondoljatok h minden pasinak izmosnak kell lennie
20/L
Hány éves vagy?
Ha túl fiatal, akkor egyáltalán nem kellene gyúrni, de 15-16éves kortól is módjával, 20felett meg amit bír, ha cél az izmosság. Csak evéssel edzés nélkül nem leszel izmos, erre max a szteroid képes.
Az izmosabb kollega valószínűleg edz és mellé tol tápkieget is akár, így fel lehet szépen tömegelni, de ahogy mint írtad az lesz az eredménye hogy saját súlyos gyakorlatokban lényegében ki van ütve és sztem az állóképessége sem nyerő. Súlyzókat, meg rudakat sokkal könnyebb mozgatni, a gépekről nem beszélve, de felkapaszkodni egy csőre és 10× szabályosan felhúzni magadat na az már jóval nehezebb. Idővel rájössz.
Na jó...most öregedtem vagy 10 évet...ha erre válaszolok, minimum pedofilnak néznek...
Viszont nekem nem jönnél be, ha a te korosztályodba tartoznék se...Nem kell egy pasinak izmosnak lennie feltétlenül, de én (akit folyton gebéznek) is izmosabb vagyok nálad, sőt hozzád képest még kövér is, és ez gáz...
És nem étkezéssel lehet izmosodni, meg azzal, hogy nem eszel kenyeret...mozogj többet, kosarazz, focizz, vagy valami hasonló...és jó lesz az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!