Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Akik gyantázzák a...

Lányok! Akik gyantázzák a karjukat? (lent) 14/L

Figyelt kérdés

Nem pirosodik ki? Esetleg nem gyullad be a szőrtüsző? Tényleg kopik a szőr? Tapasztalatok a kar gyantázásról?

(sajnos nekem eléggé erős ott a szőr )

2014. jún. 3. 18:46
 1/4 anonim válasza:
Szerintem megeri gyantazni , picit faj , de szep sima lesz utana. Nekem nem gyulladt be szerintem gyantazd nyugodtan :)
2014. jún. 3. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindig begyullad mert érzékeny a bőröm, habár használok Aloe Vera gélt meg gyulladásra való krémet is, így valamivel jobb, de gyantázás után 2-3 napig még elég csúnya szokott lenni. A szőröm meg ugyanúgy nő vissza, nekem nem kopott ki, nem gyengült.. sajnos.
2014. jún. 3. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én érzékeny bőrre való gyantát használok, kicsit piros, de bekrémezem és az pár óra alatt elmúlik, a szőrtüsző karomon még nem gyulladt be, és igen, tényleg kopik...

Olyan szempontból kényelmetlen, hogy ugye gyantázás után egy napig kb semminek se teheted ki a kezelt bőrfelületet, és ez kar esetében - főleg nyáron a melegben - nem túl egyszerű...

Ettől függetlenül szerintem nyugodtan gyantázd! :)

2014. jún. 4. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a karom nem pattog ki, nagyon ritkán szokott 1-2 szál egy picit benőni, de az is csak felszínesen.

Pedig a lábamon iszonyatosan benőnek a szőrök, elég ocsmány...de a karomon nem:D

És igen, nekem kopott nagyon sokat.

2014. jún. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!