Mi a véleményetek a külsőmről? (KÉP)
Szia! :) Én nem ismerlek, de nem igazán értem miért tetted ide fel a képeid. Ha csak szimplán pl: facebook-on látom a képeidet azt mondanám tele vagy önbizalommal viszont tényleg mű az a sok smink, meg a pózolás és nem kell kitenni a melleidet sem mert anélkül is észre vesznek a fiúk. Szép lány vagy, de még szebb lennél ha nem akarnál idősebbnek/érettebbnek/menőbbnek kinézni. Középiskolában nálunk is a hozzád hasonló kinézetű "népszerű lányok"-nak mindig volt pasija, és értem én hogy nagyon jó érzés hogy mindenki rólad beszél/irigyel és sok barátod van, de ez semmit nem ér. Az olyan fajta lányoknak egy igazi barátjuk sem volt. Amint kiléptek az ajtón a 'barátai' elmondták őt mindennek. Szóval szerintem inkább vegyél vissza, tarts ki az igazi barátaid mellett és mosolyogj. :D Nem kell hülye fejeket vágni, csak mert mindenki azt csinálja facebook-on. Később majd ha megnézed ezeket a képeidet (érettebb fejjel) rájössz hogy mennyire nevetségesek. Nem tudom ki vagy mi vette el/ingatta meg az önbizalmad, ami miatt ezt a kérdést kiírtad itt... de fel a fejjel, mosolyogj :D A természetes, egyszerű, kedves lányok mindig nyerőbbek a kacsaszájú nyávogós műlányoknál. De erre majd később rájössz.
Ja csak még annyit, hogy szerintem inkább légy olyan lány akit feleségül venne egy fiú mint olyan akit csak megb*szna. ;) Gondold végig a dolgot. Hosszútávon az életben nem a kihívó, feltűnő, ultra szexi lányok járnak jól, őket általában csak kihasználják. Bocsi a regényért, de olyan szomorú látni szép lányokat, akik követik ezt a trendet miszerint minden lánynak egy kiló smink kell meg miniszoknya hogy társadalmilag elfogadott legyen. Fuck society, just be yourself. ;) -T
Ja az alakodról meg annyit hogy az előző hozzászólók nem tudom miről beszéltek, szép alakod van. :D Nem kell csontsoványnak, és laposnak lenni. Jaj de nem akarok megint egy regényt írni... Szóval na:
nem vagy olyan húdeszép, de am rendben vagy. jók a ruháid, csinos vagy. ciciket ne rakd nagyon ki! A hajad jobb, ha nem egyenes.
7/10
21f
Átlagos kiscsajnak tűnsz, millió ilyen rohangál az utcákon, nincs az arcodban semmi különleges, az alakod is átlagosnak mondható.
2-es és 3-as válaszoló meg agymosott gyökér. Hol vastag ennek a lánynak a combja? Meg túlsúlyos? XD Hova halad ez a világ, ha már a normál és vékony alkat is vastag nektek? XD Nem ártana meglátogatnotok egy pszichológust, mert komoly gondok vannak nálatok,úgy érzem.
Ez már túlsúlyos: [link]
És ez már talán(!) mondható vastag combnak: [link]
Hülyék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!