Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a külsőmről?...

Mi a véleményetek a külsőmről? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 2. 19:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%
Az arcod olyan kis tenyérbemászó, a homlokodat eltakarhatnád frufruval, alacsony vagy, görbe a labad, vaskos a combod, derekad konkrétan nincs, ennek ellenére kirakod mindenedet a kirakatba... hát önbizalom az van.
2014. jún. 2. 20:40
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
kedves arcod van, helyes lánynak tűnsz. egy kicsit kevesebb smink meg kacsacsőr, és akkor minden tök jó. az alakod is jó, nincs vele semmi gond, azokkal meg ne foglalkozz, akik szerint ez a nagy comb... 19/L
2014. jún. 2. 20:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép lány vagy.
2014. jún. 2. 21:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon mű vagy, így nem igazán látlak szépnek, pedig szerintem egy kicsit természetesebben szép lehetnél.
2014. jún. 2. 22:16
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
tipikus tiniribi.
2014. jún. 2. 22:38
 16/27 anonim válasza:
100%

Szia! :) Én nem ismerlek, de nem igazán értem miért tetted ide fel a képeid. Ha csak szimplán pl: facebook-on látom a képeidet azt mondanám tele vagy önbizalommal viszont tényleg mű az a sok smink, meg a pózolás és nem kell kitenni a melleidet sem mert anélkül is észre vesznek a fiúk. Szép lány vagy, de még szebb lennél ha nem akarnál idősebbnek/érettebbnek/menőbbnek kinézni. Középiskolában nálunk is a hozzád hasonló kinézetű "népszerű lányok"-nak mindig volt pasija, és értem én hogy nagyon jó érzés hogy mindenki rólad beszél/irigyel és sok barátod van, de ez semmit nem ér. Az olyan fajta lányoknak egy igazi barátjuk sem volt. Amint kiléptek az ajtón a 'barátai' elmondták őt mindennek. Szóval szerintem inkább vegyél vissza, tarts ki az igazi barátaid mellett és mosolyogj. :D Nem kell hülye fejeket vágni, csak mert mindenki azt csinálja facebook-on. Később majd ha megnézed ezeket a képeidet (érettebb fejjel) rájössz hogy mennyire nevetségesek. Nem tudom ki vagy mi vette el/ingatta meg az önbizalmad, ami miatt ezt a kérdést kiírtad itt... de fel a fejjel, mosolyogj :D A természetes, egyszerű, kedves lányok mindig nyerőbbek a kacsaszájú nyávogós műlányoknál. De erre majd később rájössz.

Ja csak még annyit, hogy szerintem inkább légy olyan lány akit feleségül venne egy fiú mint olyan akit csak megb*szna. ;) Gondold végig a dolgot. Hosszútávon az életben nem a kihívó, feltűnő, ultra szexi lányok járnak jól, őket általában csak kihasználják. Bocsi a regényért, de olyan szomorú látni szép lányokat, akik követik ezt a trendet miszerint minden lánynak egy kiló smink kell meg miniszoknya hogy társadalmilag elfogadott legyen. Fuck society, just be yourself. ;) -T

2014. jún. 2. 23:43
 17/27 anonim válasza:

Ja az alakodról meg annyit hogy az előző hozzászólók nem tudom miről beszéltek, szép alakod van. :D Nem kell csontsoványnak, és laposnak lenni. Jaj de nem akarok megint egy regényt írni... Szóval na:

[link]

2014. jún. 2. 23:49
 18/27 anonim ***** válasza:

nem vagy olyan húdeszép, de am rendben vagy. jók a ruháid, csinos vagy. ciciket ne rakd nagyon ki! A hajad jobb, ha nem egyenes.

7/10

21f

2014. jún. 3. 09:00
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

Átlagos kiscsajnak tűnsz, millió ilyen rohangál az utcákon, nincs az arcodban semmi különleges, az alakod is átlagosnak mondható.

2-es és 3-as válaszoló meg agymosott gyökér. Hol vastag ennek a lánynak a combja? Meg túlsúlyos? XD Hova halad ez a világ, ha már a normál és vékony alkat is vastag nektek? XD Nem ártana meglátogatnotok egy pszichológust, mert komoly gondok vannak nálatok,úgy érzem.

Ez már túlsúlyos: [link]

És ez már talán(!) mondható vastag combnak: [link]

Hülyék..

2014. jún. 3. 10:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem átlag... De próbálsz kitűnni csak nagyon rossz irányba.
2014. jún. 3. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!