Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Öt napja epiláltam a lábam és...

Öt napja epiláltam a lábam és már borostás. Ez normális, másnál is van így?

Figyelt kérdés
Nagyon erős,sűrű a szőr a lábamon,több évi borotválás után rászántam magam és leepiláltam.Jó ez epilátor,kitépett mindent tövestől,szép sima volt,de csak eddig???

2014. jún. 1. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy csak eddig? :) Nálam már másnap vannak kósza szálak. Két nap után már messzebbről is látom. És nincs erős, fekete szőrzetem, hanem sötétszőke, bár tény, hogy sok.
2014. jún. 1. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Ne csodálkozz ezen. :) Ha most kezdted epilálni akkor így van rendjén. Mivel a szőrök nem egyszerre nőnek, így most kijöttek azok, amik eddig a bőr alatt voltak borotválás után. Ha kinőnek epilálható méretűre, epiláld le megint. Az első 1-2 hónapban kicsit sűrűbben kell epilálni, utána szépen beáll, mert akkor már a kinövő szőrszálaid puhák lesznek, így nem lesz borostás érzete. Én is erős szőrzetű vagyok, mert fiú vagyok, úgyhogy tudom hogy megy ez, mert én is végigjártam ugyanezt az utat. Manapság már havonta szoktam epilálni a lábam, és így is szép sima. :)
2014. jún. 1. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez normális, igen. Én 3 naponta szoktam epilálni azt a pár szálat ami kinő.
2014. jún. 1. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha csak pár szál lenne nem is zavarna,de olyan mint ha borotváltam volna,szinte mind visszanőtt.Azt hittem ez tovább tart majd!
2014. jún. 3. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!