11/31 anonim válasza:
Azt hiszem láttam már ezeket a lányokat itt egy párszor mostanában,az elsőt biztosan.
Amúgy a második szebb szerintem.
13/31 anonim válasza:
Pfőőőőő...nem tudok különbséget tenni. Nekem egyformán gáz mindkettő, egyiket sem tartom szebbnek a másiknál. Bocsi. :(
14/31 anonim válasza:
szerintem egyiknek sem túl jó a stílusa, a másodikat dugnám.
16/31 anonim válasza:
Elég kislányok vagytok mindketten.Látszik hogy csak próbáljátok megtalálni a stílusotokat, elakarjátok lesni az idősebbektől hogyan is kell. De minek erőltetni?
Nekem egyik sem tetszik. Talán a 2.-nak jobban illik ez a bohém stílus de az elsőhöz nagyon fiatal még az illető. Ja és mellékesen: Könyörgöm, a miniszoknyát csizmával hanyagolja:S Ha rosszul látom és nem csizma bocsi.
18/31 anonim válasza:
te melyikük vaagy? Írd meg már légyszi!! :D
19/31 anonim válasza:
Mind a kettőnek jó a stílusa csak az elsőhöz kicsit idegen ez.
A második képen levő lánynak szebb az arca:)
20/31 anonim válasza:
Az első lányt már láttam itt...
Hányszor kell megkérdezni?
Szerintem a 2. a szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!