Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lila vagy a piros csajosabb?...

A lila vagy a piros csajosabb? Nektek melyik jon be jelen esetben?

Figyelt kérdés

Szoval ki szeretnem festettni a szobamat; es 2 szin johet szoba. Vagy az egeszet sotetpirosra festetem(mennyezet is, csak a szobal 4 sarkaban fenn tennenk egy kis feher diszitest), vagy pedig 2 fal lenne lila, 2 fal lenne feher(vagy a feher falra tennenk egy is lila diszitest vagy pedig a lila falra egy kis feher diszitest)

ilyen lilara [link]

es ilyen pirosra gondoltam [link]

2014. máj. 31. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a lila sokkal jobb.
2014. máj. 31. 09:51
 2/8 A kérdező kommentje:

En is a lila fele hajlok, de azzal az a gond, hogy nem lehet barmilyen butorral kombinalni.

AMugy ha a lila mellett dontenek ti milyen szinu laminalt padlot ajanlanatok hozza?

2014. máj. 31. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is a lilára szavazok.

És szerintem valami világosabb laminált padló illene hozzá, ilyesmi:

[link]

2014. máj. 31. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én szobám piros, én nagyon imádom sokkal csajosabb és vagányabb, mint a lila. Szerintem az egészet ne fesd pirosra az már túl sok lenne, inkább egyszer fehérre az egészet és nagy piros mintákat rá. Esetleg kombinálhatnád a kettőt pl. így [link]

UI: A piros szoba gyönyörű Karácsonykor, egy piros karácsonyfa égősorral megbolondítva :)

17/L

2014. máj. 31. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a piros sokkal jobban tetszik, a lila valahogy olyan "rideg". :D
2014. máj. 31. 13:50
 6/8 A kérdező kommentje:

En is lattam mar olyat, hogy az egesz szoba sotetlila volt, a padlo pedig szinten sotet es rondan mutatott, viszont, ha a fele feher a szobanak, maris baratsagosabb.

A pirossal annyi a problemam, hogy az ismeroseim kozul legalabb a felenek piros a szobaja. Lila szobaja talan 2-3 ismerosomnek van.

2014. máj. 31. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Én biztos nem festeném pirosra a szobámat, nekem az túl intenzív, olvastam is valahol, hogy amikor piros színt látsz, gyorsabban ver a szíved. Ez persze nem azt jelenti, hogy akiknek piros a szobájuk, magas a vérnyomásuk, de nekem picit sok lenne a piros fal :) A lilával annyi a bajom, hogy alapvetően hideg szín, de a fehérrel kombinálva meg érdekesen tetszik.

De szerintem a két fal színes-két fal fehér megoldással mindkét szín teljesen jó megoldás lenne, viszont én csak a fehér falra tennék színes díszítést, a színesre nem tennék fehéret, az túl sok lenne, mint amikor a némettanáromnak minden ruhadarabja zöld, még a hajgumi is, túl erőltetett :D

De a bútoraidon is múlik szerintem, én magamnál a fehér fal híve vagyok, mert annyi cucc van a szobámban annyi különböző stílusban, hogy lehetetlen lenne színt választani. Pl. az egyik fal tele van moziplakátokkal emg poszterekkel, a másik saját festményekkel, van egy nagy falmatricám, meg random itt-ott kisebb projektek, amiket nem tudtam hova tenni. Rendezett rendezetlenség, apukám kiakad néha :D Na de nálam már sok lenne egy színes fal is, erre akartam kilyukadni. Ha mindig rend van nálad vagy nem szereted a sok mütyürt itt-ott, akkor bátran dekorálj így :D

2014. máj. 31. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiképp se legyen piros! Az én szobám egyik fala sötét rózsaszín (ciklámen), imádom, gyönyörű, de ha mind a 4 fal ilyen lenne, akkor szerintem belebolondulnék, annyira őrjítő. Hát még ha piros lenne...

A lila viszont jól hangzik. Főként még mellé egy világosabb fapadlóval, ahogy ajánlották. :)

2014. jún. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!