Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a szép...

Miért van az, hogy a szép lányok kedvesek, a rondák meg bunkók?

Figyelt kérdés
Másfél évig dolgoztam diákként tesco pénztárban, ennyi idő alatt bőven volt lehetőségem tanulmányozni az embereket. Én minden vásárlóval kedves voltam, illedelmesen köszöntem, és a fiataloknál határozottam megállapítható, hogy a szép lányok visszamosolyognak és kedvesen, illedelmesen visszaköszönnek, míg a rondák szinte köszönésre sem méltatnak. (Az idősebb nőknél nem lehet így általánosítani, ők nagyon különböznek).
2014. máj. 30. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
érdekes. Lehet mert aki szép az jobban érzi magát a bőrében és kedvesebb tud lenni, rá mer nézni másokra. Valami ilyesmi.
2014. máj. 30. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton nem kinézetfüggő... De egy szép lány jól érzi magát a bőrében, magabiztos és ad magára. Érdekli is hogy mások mit gondolnak ezért igyekszik jó képet mutatni magáról. Ezért kedves, mosolyog stb.
2014. máj. 30. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt még nem tapasztaltam. Lehet, hogy azért marad meg benned sokkal negatívabb kép a csúnya lányokról, mert hiába ugyanolyan bunkók a szépek is, náluk a külső szépségük miatt ez kevésbé tűnik fel neked.

Amúgy még gyermekkoromban ismertem egy lányt, aki elég csúnyácska volt és ezért mindenki bunkó volt vele és csúfolta, ő alapból nem volt ilyen gonoszkodó természetű, de "védekezésként" átvette a többiek szokását és ő is úgy kezdett viselkedni velük, ahogy ők vele. Ennek következtében szörnyen bunkó lett és mindenkire "rátámadt", még azokra is, akiket csak frissen ismert meg, mivel úgy gondolta ők is csúfolni fogják.

Lehet, hogy azoknál a lányoknál is valami ilyesmi lehet a dolog mögött, akikkel te találkoztál.

2014. máj. 30. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs úgy.
2014. máj. 30. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én voltam ronda sokáig, alig mertem másokra is nézni emiatt, nem hogy köszönni vagy mosolyogni rájuk... Ha ők mosolyogtak azt hittem rajtam nevetnek, hogy de ronda vagyok... szóval ilyen okai lehetnek. De ettől nem bunkók, csak félénkebbek, meg mittudomén. Engem is bunkónak hittek mindig... pedig amúgy nem vagyok az.

Mostmár szépnek tartanak... ezzel együtt változtam is jó irányba.

2014. máj. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!