A kevert parfüm is jó? Megéri venni olyat?
Van a Tesco-ban az üzletsoron ilyen kis stand és ott kevernek sokféle parfümöt. Csináltam egy tesztet hogy bementem ugyon ott a DM-be és direkt a csuklómra fújtan nem a tesztcsíkra egy parfümöt és gyorsan kimentem oda a parfümkeverőhöz és ott is mondtam a kiscsajnak hogy a másik csuklómra fújja ugyon azt a márkájú parfümöt... utána bementem a tescoba várásolni kb 40 perc és utána összehasonlítottam a két illatot és szinte teljesen ugyon az volt a kevert mint az eredeti... és kb majdnem ugyon addig lehetett érezni mindkettőt... A 1million-t szeretném megvenni de a 100ml-es kb 20 ezer forint a boltban az eredeti...itt a keverőnél meg csak az 50 ml-es 1500 vagy 2000 ezer forint. És csak azért kérdezem meg én is mert itt olvasgatom hogy a kevert parfüm ilyen-olyan bóvli nem éri meg, szar.... de nekem bejött.. tényleg pocsék minőségű lenne?
18/F
Nekem is van kimért parfümöm, egy Chanel-Chance utánzat. Én azt vettem észre, hogy kicsit nagyobb a hígítás, de nekem megfelel ez is. Akkor van gond, ha allergiát vált ki, mert állítólag több szintetikus összetevő van benne. Ilyenkor csak a ruhára lehet fújni. Szerintem egy próbát megér.
Most nem azért, de a 1 million már kezd a lányok rémálma lenni, már mindenkinek ilyen illata van. Annyi jó illat van, miért pont ez kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!