Szerintetek milyen szinű ez a hajfesték? Ha előtte leszivatom a fekete hajamat és rákenem ezt a mogyoró barnát milyen szint kapok körülbelül?
2014. máj. 29. 13:36
1/10 A kérdező kommentje:
mert most olvastam hogy ez hajszinező sampon... ás nem tudom hogy ha leszivatnám a hajamat előtte akkor ez be e fogná..
2014. máj. 29. 13:46
2/10 anonim válasza:
be e? hogy micsoda? bárány vagy és bee-getsz?
A hajszínezőkben nincsen pigment, így nem fogná be a hajadat, ha előtte leszívatod.
3/10 anonim válasza:
Ne te csináld!Menj el fodrászhoz....
4/10 anonim válasza:
De ha úgyis leszívatod a hajadat, akkor már egyből be is festheti a fodrász a saját maga által kikevert jó festékkel:)
5/10 anonim válasza:
Be e :DDD tényleg menj el fodrászhoz inkább.
6/10 anonim válasza:
Gondolom a haját is magának szívatja le... szóval lesz egy vöröses-narancs-sárgás foltos, összevissza alap, arra ezt ráfested, hát nem lesz valami szép. Menj fodrászhoz! Feketéből nem lehet egyből ilyet csinálni otthoni olcsó cuccokkal. Még egy fodrásznak sem egyszerű.
7/10 anonim válasza:
Nem, a szívattatni műveltető, szóval nem. valakivel csináltatja, "szívatom" helyett "szívomat" használna, ha ő akarná csinálni.:)
bár a be e után...:D
8/10 anonim válasza:
Deja vu-m van xD
Erre már inkább nem is írok semmit. Legyen elég annyi h
be e xD
9/10 anonim válasza:
nekem feketéből elsőre narancsvörös lett. rá lehet kenni egy sötétebb barnát, de át fog ütni rajta a vörös egy ideig. fodrásszal csináltasd, ezt magadnak irgalmatlanul el tudod baltázni otthon, utána meg csak jönnél ide sírni.
10/10 anonim válasza:
Jajj, menjetek már, mintha Magyarországon nem beszélne senki sem tájszólással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!