Szerintem a kérdező a látható szőrre gondolt... Nyilván mindenki szőrös..meg az egész testünk szőrös..a hátunk is, hasunk is, mindenünk tele van pihékkel.
Gondolom a kérdező azt akarta kérdezni, hogy miért van ekkora különbség a nők és a férfiak feneke között. Én még nem találkoztam olyan nővel, akinek szűrös lett volna a feneke (biztos van egy elhanyagolható %, akinek valamiféle hormonproblémája van).
A férfiaknál meg arányt nem tudok mondani, nyilván nem ismerek minden létező férfit, de ott azt látom, hogy bőven vannak fokozatok és inkább láthatóan szőrös a fenekük, mint nem.
Hogy miért? Azt nem tudom.
Az én seggem is szőrös, és nő vagyok.
Vagy hol gondolod? :D Ánusz körül, vagy a farpofák vagy mi? :D lol
A kérdésre én sem tudom a választ, csak annyi lenne a megjegyzésem, hogy férfi létemre egyáltalán nem olyan szőrös, mint az átlag férfiaknak, viszont találkoztam olyan, egyébkét tejesen normális nővel, aki nagyon-nagyon szőrös volt mindenhol. Valószínűleg az átlagosnál több benne a férfi hormon.
Magjegyzés: előfordulhat, ha nőnek orvosilag szteroid-gyógyszert írnak fel, a szedés alatt a szőre, ami amúgy világos lenne, besötétedik, de miután abbahagyta szedését és kiürül a szervezetből, visszavilágosodik a szőr(pl. pihe bajusz).
Ezeket tapasztalat alapján írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!