Ti mit gondoltok ilyen stílusú ruhákról?
16 éves vagyok, nagyon tetszenek a régi, viktoriánus ruhák, de ugyanakkor szeretem a visszafogottabb dolgokat is. Ezért imádom a klasszikus lolita-t (nem, semmi köze Vladimir Nabokov könyvéhez).
Mi lenne az első gondolatotok ha meglátnátok valakit az utcán ilyen ruhákban?
Elore elnezest kerek mindenkitol, de ocsmany az osszes ruha. Semmi noiesseg nincs bennuk, semmi elet. Soha nem vennek fel egy ilyen ruhat. Ha pedig mason latnam, valoszinuleg azt gondolnam, hogy ocsmany izelese van.
21L
07:59 Ezeknek a ruháknak pont az a lényege, hogy bájosak, kislányosak :) Japánban elterjedt, és szándékosan hajaz a porcelánbaba feelingre.
Bár szerintem az első képen lévő még nőiesnek is elmegy.
Persze mindenkinek más tetszik, ez normális :) Számomra pl. az ejtett vállú bő felsők, az lecsúszós extra csípő farmerek, meg a zsákruhák a horror kategória :D
Én is nagy viktoriánus rajongó vagyok, de ezt nem mondanám annak, ez tényleg inkább a japán lolita, elég cosplay jellegű. Nekem ez a verzió nem jön be, mert alapból nem szeretem az ázsiai irányzatokat.
Viszont szerintem viktoriánus kor által inspirált mindennapi öltözékeket lehet úgy összeállítani, hogy jól nézzen ki. Ilyesmiket simán hordanék. Pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!