Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek mi az első benyomásotok...

Nektek mi az első benyomásotok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Hosszú, festett, egészséges szőke haj, kék szem. Mivel a szeme nem túl jó, ezért kontaktlencsét hord szemüveg helyett (színtelen). Szinte soha nincs pattanása, rendszeresen ápolja az arcát; nem sminkeli magát túl, csak kiemeli a szebb vonásait. A szemöldöke mindig szépen szedett, festett. Az esetek 80%-ában műkörme van(általában kocka, franciás/nude), ha nem műköröm akkor géllakk (lábán is). Szereti a csini, nőies ruhákat, szoknyákat, feszülősebb ruhákat és a magassarkút (tud is benne menni). Mindig használ parfümöt pl. Prada-Candy, PinkSugar, Playboy illatok. A teste mindenhol gyantázva van.

Mi az első benyomásotok egy ilyen lányról?

2014. máj. 28. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
felszínes pitsa, aki még a lábujjkörmeit is mással festeti, valószínűleg apuci pénzéből.
2014. máj. 28. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Kissé felszínesnek tartom, hogy parfüm márkákkal vág fel, meg ennyire csak a külsőségekre ad.

Ez alapján egyébként lehet gyönyörű is és csúnyácska is, szóval ez a sok szöveg nem sokat mond.

2014. máj. 28. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
HA észrevennék a felsoroltakból bármit is, akkor azt gondolnám hogy túl sokat foglalkozik a külsejével. 19 évesen a műköröm nekem bizarr, parfümöt se nagyon szeretem senkin. De valószínűleg ezeket elsőre nem venném észre. De ha valaki 19 évesen túl elegáns, nőies, nekem az is fura, inkább taszító mint vonzó, bár ennyiből ugye nem derül ki hogy pontosan hogy is öltözködik.
2014. máj. 28. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen ápoltnak tűnik így, de nagyon fontos az arcforma.

Nekem külső szemmel picit tucat (nagyon minimálisan, ennyi információból), persze függ a ruházattól is (bővebben.

Sok lány így néz ki, de mindenképpen jobb a neon színes,agyon szolizott,agyon sminkelt,műkörmös lányoktól.

Ha ízléses vagy,normálisan mész és nem teszed ki a női idomaidat nagyon akkor vonzó lehetsz/vonzó lehet ez a személy.Szerintem ehhez elég láb villantás (főleg ha magas) és maximum! egy kis dekoltázs,ami nem durva.Szeretem ha egy lány megtartja magát és nem dob ki mindent egyből.Legyen valami amire úgy igazán kíváncsi lehetek.

2014. máj. 28. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Hat ha ezt igy eloadnad, mint itt, akkor az, hogy el van szallva magatol.

Amugy en is ilyen vagyok, csak en szeretem a komolyabb parfumoket.

U.I. Remelem a szoke hajadhoz nem fekete a szemoldokod, mert az nagyon ronda.

Amugy meg rengeteg olyan csajt ismerek, aki folyton apolja az arcat, es megis rengeteg pattanasa van. Ez nem csak ezen mulik.

Nem akarom szaporitani a szot, de tul felszines vagy, a belsoddel se aet foglalkozni...

2014. máj. 29. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:
átlagos, igényes :)
2014. jún. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!