Fiúk, szerintetek vigasztalhatatlanul ronda vagyok, vagy mi lehet a baj, hogy nem "jövök be" egy fiúnak sem? (176 cm vagyok,46-47 kg. )
Lehetsèges.
Köszönöm a válaszokat,mondjuk sokra nem jutottam velük főleg,a kritizálásokkal,higyjètek el èn is lennèk egy szèpsègkirálynő,de mivel ez nem Disnay Land meg kell elègedjek ezekkel az adottságokkal,ez van.
Én lány vagyok,de szerintem nagyon szép vagy! :)
Én is elég vékony vagyok,171cm 51kg.Akármennyit eszek nem hízok..
éés még én se vettem észre,hogy bejönnék egy fiúnak is,de a remény hal meg utoljára,úgyhogy fel a fejjel és csak pozitívan :)
Köszönöm.:)
A kommented előtt elgondolkodtam azon,hogy pár hozzászoló elmèletben minimum 2x megkövezett.:)
nemtom...olyan démoni a tekinteted (fekete szem)...ne haragudj de, mintha egy horrorfilmből jöttél volna
-egy 5kg plusszba kellene, és próbálj vmi vidámabban öltözködni
Rakj képet az alakodról, úgy könnyebb lenne!
Szerintem is az az oka.
Én közel sem voltam ennyire gebe (már bocs), de egyértelműen ezért nem kellettem a korombelieknek. Amikor egészséges súlyra híztam, rögtön megnőtt az ázsióm a körükben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!