11/18 anonim válasza:
Nem akarlak bantani, de ugy nezel ki mint egy troll:(
12/18 anonim válasza:
Ez a hajszín nem áll jól, szerintem felejtsd el a vöröset! A szemöldöködet mindenképpen szedesd ki. A szájfényt pedig hanyagold! Milyen gyakran sminkeled magad? Mert a szemed szépen ki tudnád hangsúlyozni!
21/L
13/18 anonim válasza:
Menj el egy kozmetikushoz, és bízd rá a megfelelő szemöldökforma kialakítását. Még Pesten is meg lehet ezt úszni rossz esetben is 800 forintból, úgyhogy ennél csak olcsóbb, ha vidéki vagy. Miután a kozmetikus szépen kialakította a formát, már csak arra kell figyelned, hogy megtartsd, legyen szemöldökcsipeszed, és nézd rendszeresen, ha látod, hogy kijött egy új szál, szedd ki, így biztos nem vész el a forma. Én minden reggel kiszedem a feleslegesnek ítélt szálakat, mert ha lustaságból pár napig elhanyagolom, már annyi nő, hogy nem merek belenyúlni, nehogy olyat is kiszedjek, amit nem kéne. Ezért szerintem fontos, hogy gyakran törődj vele, de ez mindig 1-2 szálat jelent, szóval fél perces művelet.
14/18 anonim válasza:
Fesd be a hajad valami szép barnára, és növeszd meg. Aztán bízd rá magad egy fodrászra, és vágass egy jó formát, ami keskenyíti az arcod.
15/18 anonim válasza:
1. Szemöldököd igazíttasd meg, aztán elég csak a formára igazítani, nem egy nagy dolog, de sokat számít.
2. Szájfény felejtős, főleg ez a rózsaszín, vagy milyen.
3. Növeszd meg a hajad mindenképp, nem áll jól a rövid a frizura.
4. Ne legyen vörös a hajad, szerintem maradhatnál a természetesnél.
16/18 anonim válasza:
Ha pasiknak akarsz tetszeni, akkor hosszabb és ne vörös(es) hajat válassz. A pasik többsége a hosszú hajat tartja szexinek, ne hallgass a barátnőidre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!