Szerintetek melyikőjük szebb, vagányabb?
Figyelt kérdés
linkelem lent kommentba mert itt akkor letilt2014. máj. 24. 11:13
3/17 anonim válasza:
A második. Az első nagyon erőlködős.
4/17 anonim válasza:
Második. Habár nem ártana neki, ha mosolyogna is. 19/f
5/17 anonim válasza:
Nem tetszett hogy letükörhobitoztunk ezért feltettél egy új kérdést amin úgy csinálsz mintha lennének barátaid. Még mindig a szőke lány a szebb és szimpatikusabb
7/17 anonim válasza:
A barnának szebb az arca talán, de nagyon unszimpatikus..
9/17 anonim válasza:
Hát nem tudom... mindkettő kislány még, egyiknek sincs stílusa. Az első csaj erőlteti a nőiest, de a feje tök kislányos, nem illik hozzá. A másik meg unalmas tucatcuccban, kócos oldalra fésült hajjal... úgy áll mint akinek begörcsölt a nyaka vagy nem is tudom, de fura.
Szerintem egy szinten vannak, mindkettő csak átlagos kislány még... de mindkettőből lehet jó nő később, ha rájönnek mi áll jól nekik.
10/17 anonim válasza:
'' Jók itt a pogramom,csak sok itt a köcsög'' :D :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!