Csajok nektek mi Jon be? Milyen haj, ruha? En altalaba tapados polokat hordok es izmos alkat vagyok. Irjatok/linkeljetek joo hajakat ne pawasat!
Nálam minden az intelligenciánál kezdődik. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, tehát most akkor linkeljek Neked egy helyesírási kéziszótárt?
Na mindegy.
Utálom ha egy fiú feszülős pólót hord.
Most belinkelem ide a Paramore basszusgitárosát. Számomra Ő a férfi etalon, imádom a stílusát.
Valamint belinkelném ide Kurt Cobain-t is, de feltételezem, hogy tudod ki ő, és tudod, hogy mi az a Nirvana :D
nekem se tetszik fiukon a feszulos polo, valahogy olyan mintha kicsi lenne rajuk :/
a farmer polos osszeallitas nekem is jo, illetve a vaszon vagy pamut gatya (nem melegito) is tetszik
ami a halyat illeti:
www.infonline.hu/wp-contentuploads/2009/01/ferfi-haj-modern.jpg
frizurakepek.hu/pictures/frizurak/ferfi-frizurak/gondor-haj/hullamos-ferfi-frizura-hatra-fesulve_b.jpg
frizurakepek.hu/pictures/frizurak/ferfi-frizurak/gondor-haj/hullamos-ferfi-frizura-hatra-fesulve_b.jpg
ezek mind (telefonrol vagyok, ugxhogx lehet nem lesz jo a link)
Haj: mindegy, csak jól álljon, és ne legyen divatb*zis XD
Ruha: a farmer+póló nekem is tetszik, meg a farmer+ing is. A rockeres öltözék is tetszik. A feszülős, rikítós, neonlila stb. ruhák nem jönnek be egy férfin.
bár én azt mondom, hogy azt viseld ami NEKED jól áll. (frizuba) különben hiába lesz menő séród, ha nevetségesen nézel ki vele. Mint pl a mostani utolsó mohikán frizukkal.
Nekem ami bejön az a hosszú haj, minél hosszabb annál jobb.
Izmos alkat alapból nem tetszik, feszülős pólóval kombinálva különösen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!