Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki tud olyan műkörmöst...

Valaki tud olyan műkörmöst aki anyagáron dolgozik? (Budapesten)

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
tehát Teréz anyát keresed?
2009. dec. 29. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:

..-.-

bnőmnek is olyan csinálja csak nála már nincs hely

2009. dec. 29. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
hát olyat keveset találsz......de keress a neten olyanokat akik gyakorolnának,általában ők azok akik anyagáron doliznak...
2009. dec. 29. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. dec. 29. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
műkörmös honlapokon sokan keresnek maguknak modellt ott nézz körül mivel tanulók ezért jó áron dolgoznak
2009. dec. 30. 02:18
 6/8 anonim ***** válasza:
tanulón kívűl mást nem fogsz találni, az pedig nem biztos hogy szépen dolgozik sőtt.... Nem azért feccölnek bele ennyi pénzt hogy utána neked anyag árban dolgozzanak!
2010. jan. 18. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ismerek olyan körmöst aki szinte anyagárban dolgozik,mert ő régebben körmözött aztán kihagyott egy időt és most újra kezdte.Szépen,igényesen dolgozik sztem.Most kezdi megint kialakítani a vendégkörét.

Nála 3000Ft az épített köröm és 2500 a töltés.Sztem ez nagyon baráti.

Ha gondolod adok hozzá elérhetőséget.

2010. jún. 24. 19:42
 8/8 anonim válasza:
én anyagárban dolgozom ha érdekel valakit,ja és nem vagyok tanuló leoniviki81@gmail.com
2010. aug. 14. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!