Fiúk! Csúnya ha egy lánynak izmos a combja (=nem olyan vékony)?
Nekem eléggé bejön, igaz, én alapból háát mondjuk úgy testépítek, szóval mások a normáink na, mint egy hétköznapi embernek :D
Szóval szerintem nagyon szép lábad van, ne hagyd hogy a sok gyökér elbizonytalanítson!
ezt a 9-11. -nek szántam
Utolsó: köszönöm :)
Nekem is szinte pont ilyen a lábam :) Igen, és a vádlim is :D Heti 2x spinning, minimum 1x elliptikus (minimum 1 óráig) azonfelül hétvégente mozgás-mozgás-mozgás és kirándulás amikor csak lehet :)
A barátom nagyon szépnek lát, ő úgy szeret ahogy vagyok, de soha senki nem hozta fel a lábamat szépséghibaként, sőt :) Meg mennyivel szebb ez mint egy plötyi narancsbőrös comb, vagy olyan amikor már van rajta bőven fölös zsír. Ne foglalkozz azokkal, akik a modell-lábakat dicsőítik itt. Az ő barátnőjüknek se lesz olyan lábuk soha, vagy ha igen, akkor se a vádli formája miatt szeretik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!