Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a szemöldökszedésről?

Figyelt kérdés
Holnap megyek elösször és kicsit parázok. Nektek milyen volt?
2009. dec. 28. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Abszolút nem kell tőle félni. Ne ijedj meg, először jobban fáj, de majd hozzá szok ott is a bőröd. És szerintem jobban jársz ha kozmetikussal szedeted. És ne félj!!!
2009. dec. 28. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát remélem hogy nem fogom érezni annyira :)
2009. dec. 28. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
én magamnak szedem évek óta és azt kell mondjam, mostis mindig ugyanúgy fáj mint a legelején. itthon annyiból jobb,hogy szálanként tudom szedni és úgy kevésbé fáj mint ahogy kozmetikus szedi-egyszerre többet...úgyh kinek mi
2009. dec. 28. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem először sem fájt, egyáltalán. Magamnak csináltam. Bár, nem tudom, engem arckezelés előtt paráztattak be, hogy milyen szörnyen fáj, nekem meg épphogy csak kellemtelen volt. Úgyhogy nem kell hinni a rémisztgetéseknek!:)
2009. dec. 29. 08:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát..túl vagyok rajta.Amikor letépte az nem fájt, csak amikor csipesszel egyenként szedte kicsit fájt. :)
2009. dec. 29. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!