Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiuknak csak a lapos hasú...

A fiuknak csak a lapos hasú lányok tetszenek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 17. 21:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem a lapos és a halványan kockás tetszik :)
2014. máj. 18. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Én például szeretem a "lusta" kis puha pocakot, attól olyan kis aranyosak lesznek a lányok. Sokkal jobban tetszik mint a lapos has.

22F

2014. máj. 19. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Amitől kész vagyok: nagyon tetszenek az olyan csajok akik alapvetően vékonyak, de az a 4-5 kiló felesleg mind a pocijukon van és olyan mintha terhesek lennének, vagy akár lóg is egy kicsikét és járás közben is látszik hogy tök puha lötyögős az egész hasuk.

Ma is láttam kb 2 hasonlót. F/27

2014. máj. 23. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem van egy kis hasam /genetikailag nem is tudnek lapos lenni/ de a barátom imádja. Aztmondja, olyan kis aranyos puha poci. 16/L
2015. máj. 31. 21:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Dehogy, ez hülyeség. :)

Sőt, szerintem kifejezetten vonzó, ha a lánynak van egy kis hasa. :)

2015. júl. 22. 22:33
 16/17 anonim ***** válasza:

nem tehet róla minden esetben az ember,ha genetikailag nem tud tőle megszabadulni.

De számomra akkor is egyfajta igénytelenséget sugall.

NEm tudok változtatni ezen a hozzáálláson,másnak meg csak is a logó has jön be. Kinek mi a vonzó.

Olyan hanyagságot látok az ilyen nőkben, nemtörődömséget, de elismerem tényleg függ attól is ki mit örökölt a szüleitől.

2015. júl. 22. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:

inkább úgy fogalmazok hogy az ilyen derekú lányok számítanak jó csajnak.

a vastag hájas derék enyhe pocak teljesen el tudja rontani a derék csípő arányt és igénytelenségre is vall ha egy fiatal lány hájas.

2015. júl. 22. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!