Én például szeretem a "lusta" kis puha pocakot, attól olyan kis aranyosak lesznek a lányok. Sokkal jobban tetszik mint a lapos has.
22F
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Amitől kész vagyok: nagyon tetszenek az olyan csajok akik alapvetően vékonyak, de az a 4-5 kiló felesleg mind a pocijukon van és olyan mintha terhesek lennének, vagy akár lóg is egy kicsikét és járás közben is látszik hogy tök puha lötyögős az egész hasuk.
Ma is láttam kb 2 hasonlót. F/27
Dehogy, ez hülyeség. :)
Sőt, szerintem kifejezetten vonzó, ha a lánynak van egy kis hasa. :)
nem tehet róla minden esetben az ember,ha genetikailag nem tud tőle megszabadulni.
De számomra akkor is egyfajta igénytelenséget sugall.
NEm tudok változtatni ezen a hozzáálláson,másnak meg csak is a logó has jön be. Kinek mi a vonzó.
Olyan hanyagságot látok az ilyen nőkben, nemtörődömséget, de elismerem tényleg függ attól is ki mit örökölt a szüleitől.
inkább úgy fogalmazok hogy az ilyen derekú lányok számítanak jó csajnak.
a vastag hájas derék enyhe pocak teljesen el tudja rontani a derék csípő arányt és igénytelenségre is vall ha egy fiatal lány hájas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!