80c-s melltartót hordok. Nekem nagyon kicsinek tűnik és feszélyez, nem merek egy dekoltázsosabb blúzt felvenni. Szerintetek mennyit fog kb még nőni? Valamivel elő lehet ezt segíteni természetes úton? Nagyon szeretném ha nagyobbak lennének:/
A melltartó méretben a szám a mellkas méretét jelzi a mell alatt mérve, tehát a 80 pont nem a melled méretétől függ. A C-s kosár pedig már elég nagy melleket jelent.
2014. máj. 12. 23:18
22/28 anonim válasza:
Valami tényleg nem stimmel. A 80C-ből a 80 a mell alatt mért szám... azaz a hátad mérete, nem a melledé.
Neked a melled formájával van gond a leírásod alapján, de az nem méret gond, hiszen nagy melled van, csak nem úgy áll ahogy te szeretnéd, ezzel nincs mit tenni, ezen nem segít semmi a műtéten kívül. De inkább fogadd el. Esetleg sporttal, edzéssel feszesebb lehetne, és talán picit másképp állna, de sokat ne várj ettől sem.
2014. máj. 12. 23:59
23/28 anonim válasza:
A melled formája és a hátad szélessége alkati sajátosság. Mivel írtad, h elég sovány vagy, nem az van, h nagy hurkás hátad van meg hájtól megnövekedett csöcseid, így a mostani állapotodon kb. semmit nem tudsz változtatni, te ilyen vagy, ezt el kell fogadni. Ha a melled formája nem tetszik, hordj olyan melltartót, ami formálja. Ruha alatt meg ne érdekeljen, hogy hogy nézel ki, mert azért az a C elég jó szerintem még a 80-as kosárral is, örüljön, aki nézegethet.. :D Én 70/75A-s melltartót hordok, egy jó darabig zavart, hogy ilyen kicsi a mellem, de az én alkatom ilyen, sajna nem tudok vele túl sok mindent kezdeni, így elfogadtam :)
2014. máj. 13. 00:51
24/28 anonim válasza:
El nem tudom hinni, hogy 80-as körmérettel vékony vagy! Én 75C-t hordok, 164/55 vagyok, és nem érzem magam vékonynak egyáltalán. 80-as körméret az széles hátat takar! Az meg, hogy szétfolyik a melled, ha nincs rajtad melltartó, az azért van, mert már 17 évesen lóg. Mi lesz, ha szülsz majd egy-két gyereket? Javaslom, menj be egy rendes boltba és vegyél egy jó melltartót, ami jól tart, ne később legyenek nagyobb gondjaid.
2014. máj. 13. 04:31
25/28 anonim válasza:
híznod kéne és akkor oda is hízol remélhetőleg. de a C kosár nem kicsi mell, a formája az más kérdés.
2014. máj. 13. 08:13
26/28 anonim válasza:
Te vagy hazudsz, vagy hazudsz, vagy nagyon buta vagy, ne haragudj. A C-s mell szerintem már túl nagy is. A 80-as hát meg vagy kövér, vagy csontos, de akkor olyan, mint egy férfi úszóé. Te azt állítod, hogy kicsi a cicid, "Nagyon kicsinek számít a cicim?" "Nekem nagyon kicsinek tűnik" és hogy túl vékony vagy. Nem kicsi a cicid, és nem vagy vékony.
2014. máj. 13. 08:26
27/28 anonim válasza:
Nőni nem valószínű,hogy fog. Maximum ha szedsz fogamzásgátlót - nekem attól nőtt. Lehet hogy tényleg lóg picit, ezen esetleg segíthet egy rendes melltartó, meg esténként pár fekvőtámasz.
De..Mérd már le magad,az istenért. 167 centi vagy, és 46 vagy hány kiló, és ehhez 80-as hát társul? Nem hiszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!