S. O. S.! Magamnak, otthon, műköröm?
Képzeljétek,a körmöm felétől van a tipp!!!
Azt mondta,olyan rövid a körmöm,hogy nem lehet végig zselé.... Hihetetlen,én pedig elhittem. Most olyan a körmöm 4 naposan,mint máskor egy hónaposan. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!
Rosszabb! A fele körmömnél kezdődik a tipp. Szörnyű. Leszedni sem tudom.
Hát,nem tudom....
Akkor miért néz ki úgy,mintha le lenne nőve? Nagyon látszik az illesztés.Tiszta pukli. Na mindegy,külömben a hossz is megvolt hozzá....
Köszönöm a segítséget,valamit csak kitalálunk... :)
Hol laktok amúgy, ahol nincs egy normális sem? :) vagy csak nem akadtatok rá
Ezt a tipes részt nem értem :) mert ha felrakja a tipet az tény, hogy kb a körmöd közepétől kezdődik, de az nem látszódhat, hiszen átmenetet kell reszelni…a zselét pedig nem csak a tipre kell rakni.
UV lámpa az ok a vateráról, de anyagokat ne onnan vegyetek, lehet hogy csábító az ára miatt, de volt már olyan ismerősöm, akinek más csomagot küldtek véletlenül és utána már nem tudták kicserélni.
Amit a vateráról érdemes megvenni, az a lámpa, tip vágó, ecset/ek
Videók vannak a neten, hogy hogyan lehet megcsinálni az is sokat segít
A XXII. kerületben lakom,és 4 ( !!! ) körmösnél voltam.Ilyen szerencsétlen vagyok. Tudom,hogy beljebb mehetnék,a városban,de arra nincs pénzem... :(
Köszi,Utolsó, nagyon sokat segítettél,különben nem reszelte le az átmenetet,és azért írtam,hogy ocsmányul néz ki. Nem rózsaszínüre festette,hanem átlátszóval,és attól még jobban látszik.
Köszi mindenkinek mégegyszer a segítséget!!!!!!!!
csak szólok,hogy az építetthet csontig lerágott köröm is jó,egy igazi körmös bármiből képes építeni,a semmiből is.
Életembe először elmentem egy orosz műkörmöshöz,kb mindenem undorító köröm lett,mert összevissza rám jött a körömpor amit reszelt,de a nőcinek még a haja is olyan volt.Fú...akkor a készletei,szinte minden cuccán 3centi vastag por volt.Lereszelte a körmeim 3/4edét írtó vékonyra,utána a tippel is összereszelte és megcsinálta hatalmas méretűre.2 nap után már 4 körmöm tört le kb a tipp kezdetétől,mert sz*r minőségű cuccokkal dolgozott.3500 ft-ba került minden. Utána nagy szerencsémre mikor a boltba siettem,megláttam a fogarasin egy szalont.Annyira elszörnyedt a műkörmös hölgy,hogy azt mondta 2 óra múlva jöjjek vissza és ugyanannyiért megcsinálja tökéletesre az egészet,normálisan felépítve tipp nélkül! Hát nem csalódtam.Elmagyarázta pontosan hogy kb minden el volt szúrva a körmömön,és h mikre kell odafigyelni ha az ember laikusan elmegy egy körmöshöz.Azóta hozzájárok,de az elrontott első köröm után kellett 4-5. alkalom mire teljesen tökéletesek lettek a körmeim a műköröm alatt...Ennyi idő után nőttek meg ugye teljesen.3 havonta kell teljesen felépíteni az egészet és lereszelni teljesen a műkörmöt,egyébkén csak a saját körömhosszamra kell ráhúzni a zseléket:))) ja és töltés 3700 amúgy 4500, 4.5. de van h 6 hetente járok mert körömágyhosszabbítóst kapok:) 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!