Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » S. O. S.! Magamnak, otthon,...

S. O. S.! Magamnak, otthon, műköröm?

Figyelt kérdés
Mi kell hozzá,ami a legfontosabb,és hol tudom beszerezni?
2009. dec. 27. 16:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Képzeljétek,a körmöm felétől van a tipp!!!

Azt mondta,olyan rövid a körmöm,hogy nem lehet végig zselé.... Hihetetlen,én pedig elhittem. Most olyan a körmöm 4 naposan,mint máskor egy hónaposan. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!

Rosszabb! A fele körmömnél kezdődik a tipp. Szörnyű. Leszedni sem tudom.

2009. dec. 28. 13:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja,és ez franciának készült,de azért húztam rá pirosat,hogy kevésbé látszódjon. :(
2009. dec. 28. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
A tipp zselé, ami neked van az mindig a köröm közepétől kezdődik. Építetthez meg kell minimális körömhossz, úgyhogy nem mondott hülyeséget. Sok cucc kell hozzá eléggé, hogy otthon megtudd csinálni magadnak, de ha bemész egy ilyen körmös boltba, ott majd segítenek. Ha pesti vagy, kispesten volt egy Kiss nevű üzlet, ott van minden és még nem is a legdrágább.
2009. dec. 29. 11:07
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát,nem tudom....

Akkor miért néz ki úgy,mintha le lenne nőve? Nagyon látszik az illesztés.Tiszta pukli. Na mindegy,külömben a hossz is megvolt hozzá....

Köszönöm a segítséget,valamit csak kitalálunk... :)

2009. dec. 29. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Hol laktok amúgy, ahol nincs egy normális sem? :) vagy csak nem akadtatok rá

Ezt a tipes részt nem értem :) mert ha felrakja a tipet az tény, hogy kb a körmöd közepétől kezdődik, de az nem látszódhat, hiszen átmenetet kell reszelni…a zselét pedig nem csak a tipre kell rakni.

UV lámpa az ok a vateráról, de anyagokat ne onnan vegyetek, lehet hogy csábító az ára miatt, de volt már olyan ismerősöm, akinek más csomagot küldtek véletlenül és utána már nem tudták kicserélni.

Amit a vateráról érdemes megvenni, az a lámpa, tip vágó, ecset/ek

Videók vannak a neten, hogy hogyan lehet megcsinálni az is sokat segít

2009. dec. 29. 13:22
 16/18 A kérdező kommentje:

A XXII. kerületben lakom,és 4 ( !!! ) körmösnél voltam.Ilyen szerencsétlen vagyok. Tudom,hogy beljebb mehetnék,a városban,de arra nincs pénzem... :(

Köszi,Utolsó, nagyon sokat segítettél,különben nem reszelte le az átmenetet,és azért írtam,hogy ocsmányul néz ki. Nem rózsaszínüre festette,hanem átlátszóval,és attól még jobban látszik.

Köszi mindenkinek mégegyszer a segítséget!!!!!!!!

2009. dec. 30. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:

csak szólok,hogy az építetthet csontig lerágott köröm is jó,egy igazi körmös bármiből képes építeni,a semmiből is.

Életembe először elmentem egy orosz műkörmöshöz,kb mindenem undorító köröm lett,mert összevissza rám jött a körömpor amit reszelt,de a nőcinek még a haja is olyan volt.Fú...akkor a készletei,szinte minden cuccán 3centi vastag por volt.Lereszelte a körmeim 3/4edét írtó vékonyra,utána a tippel is összereszelte és megcsinálta hatalmas méretűre.2 nap után már 4 körmöm tört le kb a tipp kezdetétől,mert sz*r minőségű cuccokkal dolgozott.3500 ft-ba került minden. Utána nagy szerencsémre mikor a boltba siettem,megláttam a fogarasin egy szalont.Annyira elszörnyedt a műkörmös hölgy,hogy azt mondta 2 óra múlva jöjjek vissza és ugyanannyiért megcsinálja tökéletesre az egészet,normálisan felépítve tipp nélkül! Hát nem csalódtam.Elmagyarázta pontosan hogy kb minden el volt szúrva a körmömön,és h mikre kell odafigyelni ha az ember laikusan elmegy egy körmöshöz.Azóta hozzájárok,de az elrontott első köröm után kellett 4-5. alkalom mire teljesen tökéletesek lettek a körmeim a műköröm alatt...Ennyi idő után nőttek meg ugye teljesen.3 havonta kell teljesen felépíteni az egészet és lereszelni teljesen a műkörmöt,egyébkén csak a saját körömhosszamra kell ráhúzni a zseléket:))) ja és töltés 3700 amúgy 4500, 4.5. de van h 6 hetente járok mert körömágyhosszabbítóst kapok:) 24N

2011. máj. 21. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:
2013. máj. 5. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!