Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért van az hogy mindenki azt...

Mért van az hogy mindenki azt mondja osztályból h csúnya vagyok, amikor mások szerint meg k***a jó az alakom?

Figyelt kérdés

Most komolyan 179 cm vagyok 80/C-s, 63 kg-s, 92-es csípővel és 65-ös derékkal. Régen volt sok de mára már szinte csak havonta van egy-egy miteszer, és mégis világ életemben gúnyoltak. Mondák sokan h biztos irigység, de ilyen sokáig nem hiszem...

16/L

2014. máj. 10. 18:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

am lehet ez a bajuk hogy egyáltalán nem vagyok olyan társasági mint az osztály nagy része, az időm nagyry suliban vagy otthon töltöm, ritkán járok csak el...

Am bocs de képet nem teszek fel, komoly ellenérzéseim vannal ezzel szemben (annyira h facebookom sincs, csak e-mailom) és mondjuk ezért elég sokan hülyének néznek... :(

2014. máj. 10. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Én sem járok el sehova. Meló-Otthon-Meló-Otthon ennyi az életem. Nekem sincsenek barátaim de érettebb vagyok a korosztályomnál. Felnőttek között nőttem fel így ehhez kapcsolom hogy nem barátkozom,bulizok a velem egykorúakkal.

Amennyiben szeretnél beszélgetni írhatsz nyugodtan.

2014. máj. 11. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!