Milyen alapozót vegyek?
Figyelt kérdés
Hamarosnan megyek vásásrolni,és szeretnék venni egy alapozót,mert nem valami szép a bőröm,pedig mindennap kenem a bőrgyógyász által felírt krémmel,de szeretném ha még szebb lenne.Sajnos nagyon zsíros az arcom,folyton fénylik,és pattanásaim,mitesszerereim is vannak,elég sok.
Milyen alapozót ajánlotok,ami tényleg jó,nem kenődik el,és legalább addig kitart amíg suliban vagyok(7-8 óra)?
Árban 2-3 ezer körülire gondoltam.
Köszönöm.:)
15 L
2009. dec. 27. 12:40
1/2 anonim válasza:
Nehéz kérdés, nekem csakis kizárólag a Vichy alapozó jött be, [link] , aztán van egy ilyen még problémásabbra: [link] Egy a baja tényleg murva drága, de nekem egy évig elég volt, kamion. Volt nekem ilyen maybelline őő valami antishine vagy ilyesmi, nemhogy antishine, hanem brutálshine lett belőle, iszonyatosan fénylik és semmit nem takar. A manhattan termékek jók, esetleg kipróbálhatnád azokat, van kifejezetten ilyen fiataloknak, problémás bőrűeknek szóló manhattan (iyen kék dobozosak, általában nem a fekete manhattan polcon vannak, hanem valahol máshol a dmben), az még talán jó lehet. Maybelline-t tényleg ne vegyél, nem jó:( Sok szerencsét.
2/2 anonim válasza:
Bocsi én névre nem tudom azt az alapozót amit használok. xD De nagyon szeretem.:D Árkádba földszinten van egy francia nevű bolt kicsi és természetvédős külseje van. Kicsi a bolt nem nehéz felismerni főleg, ha nézed a nevét ott vannak alapozók és nagyon jók.:) Kéred az eladó segítségét és választ a te bőrtípusodhoz. 3000ft körül van Neharagudj nagyon rosszul magyaráztam el.:S De, ha Árkádba mész azért nézd meg.:P Nem nehéz +találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!