Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most mi a divat? A szőrös...

Vilagvandor kérdése:

Most mi a divat? A szőrös farok, vagy a "tiszta" :D

Figyelt kérdés

#divat #szőr #hajápolás #farok #mi a divat? #farok divat #szőr divat
2014. máj. 8. 23:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én csupasz párti vagyok. (Kövezzetek meg...:D)

Elég lelombozónak találom amikor egy férfinak tiptop cipője, ruhája, csilliót érő parfüme van és amikor lekerül a boxer akkor ott egy hatalmas bozót. O.o Nem vagyok én tigris hogy dzsungelben mászkáljak!

A rövidre nyírttel meg annyi csupán a probléma, hogy szúr. Vagy inkább dörzsöl, mint a dörzspapír.. de még mindig jobb, mint az erdő:D

22/L

2014. máj. 9. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Én szőr párti vagyok.
2014. máj. 9. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Kinek mi tetszik... nekem a csupasz jön be, ennek ellenére a barátomnak szőrös van... nem sokat számít.
2014. máj. 9. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
en mivel máshol is szőrös vagyok, próbálom összehozni a többivel(alhas, combok), h ne legyen az h csupasz, körülötte pedig éles kontúr bozót
2014. máj. 9. 13:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Őserdő ne legyen, inkább nyírt, megritkított, fazonírozott. De még mindig inkább a natúr.. a csugasz csigáktól világgá futok!!
2014. máj. 9. 14:19
 16/19 pinkpancser ***** válasza:
86%
Az egyik felét borotváld le. Aztán majd a leányzó eldönti melyik oldalról nézze :)
2014. máj. 9. 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem tetszik a nagyon szőrös, az olyan mintha nem foglalkoznának vele, olyan igénytelen hatása van. Persze nem tartom igénytelenségnek mert attól még lehet tiszta, ápolt, illatos az illető, de a szőr valahogy rontja az összképet. Leginkább a fazonírozott, rövidre vágott jön be, de a csupasszal sincs bajom, bár egy vékonyabb, "nyeglébb" testalkaton lehet, hogy inkább vicces vagy nem tudom. Minden máshol viszont kifejezetten a szőr tetszik.
2014. máj. 9. 15:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be a teljesen csupasz, de hát ízlések és pofonok...
2014. jún. 5. 13:54
 19/19 anonim válasza:

én biztos h soha nem fogom leborotválni. egyszer se tettem még meg, és nem is fogom.

19/f

2015. márc. 15. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!