Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kínos ha egy pasi...

Szerintetek kínos ha egy pasi dermakolt akár még sminkeket is használ?

Figyelt kérdés
Én egy 18 éves fiú vagyok és ugye kicsit csunya az arcom és azér, hogy ezeket kicsit eltüntessem elkezdtem az arcom dermakolozni és olyankor szép az arcom ,namámost úgy megszoktam hogy már dermakol nélkül kise mernék mozdulni,szerintetek ez kínos ha fiú létemre dermakol ?Dehát így meg szép az arcom. :)
2009. dec. 27. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, így első hallásra elég furcsa.

de ha nem lehet észrevenni, meg ilyenek akkor nem gáz sztem.

meg azért ne menjen a sminkelés más hatására :D:D

2009. dec. 27. 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Hmmm :D. Köszi hát nemnagyon venni már észre mer már tudom elkenni.Nem amúgy nem más hatására nemvagyok meleg ha erre gondolsz :D . A barátnömet mondjuk nemzavarja hogy szokom,és aza fö csak azér kiváncsi vagyok más véleményére is :D
2009. dec. 27. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:

nem, más pasik ilyet nemszoktak, kivéve a metroszexuálisok.

figyi sztem állj le ezzel, szokj le erről. a férfiaknak nem szép arc kell, hanem helyes és férfias. ne keverjük már össze a férfiakat a nőkkel könyörgöm...:S

2009. dec. 27. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nagyon csúnya bőrhibáid, esetleg hegeid vannak, és nincs pénz műtétes vagy mittudomén mien eltüntetésre, és téged meg zavarnak a hegek/bőrhibák, akkor sztem használd.

De ha ilyen nincs rajtad, akkor tök felesleges...

2009. dec. 27. 15:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Hmm...Értem mondjuk ilyen hegeim se semmi nincs csak há olyan fura szine is van a börömnök olyan pirossas nekem meg olyan világos barnás kell és ha ráteszem a dermakolt akkor megvagyok magammal elégedve.
2009. dec. 27. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
eléggé. Még ha valamilyen gyógy hatású dermakolt pl ha olyan pattanásai vannak-még elmegy, de ha már rendesen sminkel az már eléggé bu*is.
2009. dec. 27. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok, ha ennyire zavar az arcod színe, inkább menny el szoliba, mert olvasom hogy nincs probléma az arcoddal és ez így eléggé gáz......
2009. dec. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!