Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valakinek bejövök így meghízva...

Valakinek bejövök így meghízva? Vagy fogyjak? :-)

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban jócskán meghíztam, de furcsa mód jól érzem magam dundibban. Mi a véleményetek, főleg fiúszemmel?

[link]

2014. máj. 8. 12:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Kicsit kövér vagy, de nem zavarna, ha az arcod tetszik nekem. Viszont együtt sportolnánk utána, az biztos.
2014. máj. 8. 13:08
 12/35 anonim válasza:

nekem bejönnél :) 23 F

Te hány éves vagy?

2014. máj. 8. 13:08
 13/35 anonim ***** válasza:
Nekem tetszel, szerintem nem vagy annyira meghízva.
2014. máj. 8. 13:09
 14/35 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik az alakod, de vannak akiknek ez bejön. :) Meg ha te jól érzed magad így akkor semmi gond. :)
2014. máj. 8. 13:11
 15/35 Andi80018 ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de főleg ebben a ruhában borzalmasan nézel ki, semmi formád sincsen. Ha így haladsz tovább, durván túlsúlyos leszel, ami az egészségednek sem jó. Én nem tudom elhinni, hogy valakinek ez legyen az igénye saját magával szemben. Ha neked így jó, akkor csináld, hízzál még vagy 10 kilót. Folytasd még jó pár évig a zabálást, hátha akkora leszel, mint egy bálna, jó kis cukorbetegséggel párosítva.
2014. máj. 8. 13:11
 16/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Kort/cm-t/súlyt ide nem szeretnék kiírni, legfeljebb privátban.
2014. máj. 8. 13:13
 17/35 anonim ***** válasza:
Most nem parasztsagbol de mindenki latja mekkora v nem latom ertelmet h nem irod le
2014. máj. 8. 13:20
 18/35 anonim válasza:
100%

Addig szórakozol, mig a sors egy baromi nagy fricskát nyom az orrod alá, és heteken belül te találod magad egy ilyen lány bőrébe, akár mennyire is tudsz fogyizni, koplalni, meg anorext játszani. Aztán csak kapkodod a fejed. Vigyázz, láttam márilyet, nem egyet, nem kettőt.

Mindazon túl, hogy természetesen a lánynak fogynia kell.

2014. máj. 8. 13:25
 19/35 anonim ***** válasza:
Nekem bejössz, bár egy olyan 4-6 kg-ot ha ledobnál nem lenne rossz.
2014. máj. 8. 13:28
 20/35 anonim ***** válasza:
Nekem bejössz :-) örülnék egy olyan képnek is, ahol kevesebb rajtad a ruha :-P
2014. máj. 8. 13:49
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!