Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Hány évesnek gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 7. 02:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek jóképű vagyok, vagy átlagos? Esetleg ronda?
2014. máj. 7. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
nagyon betegesnek tartom, hogy ennyire várod hogy fiatalabbnak nézzenek a korodnál. nem tudom hány éves vagy, és azt se tudom eldönteni, hogy nézel ki...maga a tény taszító, hogy kiraksz magadról ide képeket, a tekinteted sem vonzó. Itt jön az az igazság képbe, hogy a belső értékek még is csak nagyon számítanak. Amint szimpatikus egy férfi, rögtön jóképűvé is válik. remélem segítettem neked ezzel a jószándékú tanáccsal. Bocs ha kemény voltam. 31/L
2014. máj. 7. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem 22 körül lehetsz, tizenévesnek semmiképp sem mondanálak. Szerintem kicsit az átlag alatti vagy, bocsi, de nekem szimpi se vagy valahogy. Ezzel együtt lehet, hogy csak a képek nagyon előnytelenek.

24N

2014. máj. 7. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszel, csak hagyd egy kicsit hosszabbra a hajad - főleg elöl.
2014. máj. 7. 14:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi, hány éves vagy utolsó? :)
2014. máj. 7. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Karikák nélkül azért mindenképpen fiatalabbnak látszol:

[link]

20 vagyok.

2014. máj. 7. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:

A photoshop csodái.

[link] - nem csak hogy fiatalabb, de csúnyácskából egészen helyeske lett.

Mondjuk még az utána fotón se mondanám tizenévesnek. Viszont úgy a 20-23 megvan.

2014. máj. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!