Miért az ilyen testalkatú lányokra bukik sok srác?
Az, hogy mennyi lájk van egy képen, soha nem egyenlő azzal, hogy mennyire vagy szép:D Az max azt jelenti, hogy sok ismerősöd van és/vagy nem viselsz sok ruhát. Azok, akiknek mondjuk +10 kg súlyfeleslegük van, nem szoktak bikiniben pózolni (bár ilyet is ismerek, de ritka)
Amúgy az ilyen testalkattal rendelkezők legtöbbször ugyanúgy genetikailag ilyenek, nem kellene őket sem bántani ezekkel a "kutyák játszanak csontokkal, majd' éhen halnak" szövegekkel. (nyilván vannak betegek, de ők általában nem a facebookon pózolnak...)
Olyan nincs, hogy tökéletes, ez mindenkinek mást jelent.
Legalább ugyanannyian fikázzák le ezt az alkatot, mint ahány embernek tetszik. Az emberek nem egyformák. Nem értem miért kell másokat bántóan leszólni.
Én pl. vékony vagyok, 160 cm-hez 46 kg. Nem azért, mert anorexiás vagyok, vagy mert fogyózom, hanem mert ilyen az alkatom, és akkor sem tudok hízni, ha próbálkozom.
Nyilván nem tetszek mindenkinek, nincs is ezzel semmi baj. De azért nem szívesen olvasok olyanokat, hogy a vékony lányok "undorítóak", "gusztustalanok", "úgy néz ki, mint egy csonti", "játszanak vele a kutyák" stb.
Egyszerűen ez bunkóság.
Kinek ez tetszik, kinek az. De olyan dologért nem kell bántani a másikat, amiről lehet, hogy nem is tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!