Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek "ezekről"?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 4. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom mik ezek, de régen volt hasonló játékfigurám... annak betört az arca, akkor nézett ki olyan rondán mint ezek alapból.
2014. máj. 4. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ijesztő
2014. máj. 4. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami horrort forgatnak.
2014. máj. 4. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
szánalmas :) a korombeli tinik azt hiszik hogy a lányok az ilyen páwa ecsetekre buknak. de kérdem én, hová tűnt az egyéniség?? manapság már kihaló veszélyben vannak az olyan srácok,akiket fiúknak lehet nevezni...
2014. máj. 4. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
szerintem meg az a gáz hogy valakinek nem tetszik ez a stílus és cseszteti őket ..nekik ez a stílus tetszik akk legyenek ilyenek ..Am serintem a bal szélső srác naon cuki :)) *.*
2014. máj. 4. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Ez stílus? Összedobált "menő" cuccok..nem stílus. Mellesleg nem is lenne akkora baj velük,ha nem sugározna róluk a teljes sötétség. Annyira buta arcuk van, hogy félelmetes. Tipikusan az a fajta, aki a suliba csak vagánykodni jár,könyvet meg nem tartott a kezében..szomorú. Mi lesz ezekből,ha felnőnek?!
2014. máj. 4. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyerekek. Majd kinövik. Miért ŐK normálisabban néztek ki? [link]

[link]

[link]

Félreértések elkerülése végett: ezek a fiúk szerintem is szarul és nevetségesen néznek ki. Mint a legtöbb épp aktuális divatot követő tini. Én csak azt nem értem, hogy egyesek miért lepődnek még meg ezen. Most páwák vannak. Régebben punkok voltak vagy diszkósok. A Föld meg forog. Durva dolgok ezek, bizony. De az vesse rájuk az első követ, aki sosem nézett ki gázul tiniként.

2014. máj. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!