A mai epilátorok mennyivel jobban mint a régiek?
Ilyen epilátorom van jelenleg:
Már legalább 10 éve megvan, de nagyon ritkán használom, mert elég fájdalmas és sokszor kell átmennem egy területen amíg rendesen leszedi a szőrt, ráadásul néha nem is tőből tépi ki.
Gondolkodom, hogy vegyek egy újat, de nem tudom, hogy lenne-e értelme. 10 000 Ft körüli készülékben gondolkodnék, ebben az árkategóriában érdemes új epilátort vennem, vagy ugyanúgy járnék mint a régivel?
Hát nem tudom, te fiú vagy lány vagy e, és milyen erős a szőröd. Én fiú vagyok, közepesen erős szőrzettel, és én is évekig szenvedtem a tiedhez hasonló Braunnal, majd váltottam egy 5000Ft-os Philipsre. Az eredmény mindkettőnél ugyanaz volt, minden szőrszálat 100x megránt, mire vagy kijön, vagy eltöri. Mondhatni, hogy kb fele-fele arányban kijött/beletört. Persze a 100x-os rángatáshoz komoly fájdalom is társult.
Aztán megelégeltem, és vettem egy Braun Silk-épil 7-est. Álom gép, kis túlzással azt mondhatom, hogy azóta szeretek epilálni. :) Mondjuk nem a 10000-es kategória, de nekem megérte. Azóta szinte nincs beletört szőr, nincs 100x rángatás. Amit a csipesze megfog, azt kihúzza, általában elsőre, így sokkal kevésbé fáj. Egyébként a csipesze sokkal jobban szorít, nem tud kicsúszni közüle a szőr. :) Ráadásul kádban ülve jó meleg vízben sokkal kevésbé fájdalmas epilálni, mint szárazon. :)
Asszem hogy a Silk-épil 5-nek is ugyanolyan a feje, mint a Silk-épil 7-nek, tehát a csipeszei is ugyanúgy dolgoznak. Csak persze nem akkus és nem is vízálló így nem tudod víz alatt használni. Cserébe olcsóbb.
Nekem ilyen van:
Braun Silk-épil 7 7681 Legs, body & face Wet & Dry
És asszem ennek a típusnak azonos a feje, de érdemes azért összehasonlítani:
Köszönöm a részletes választ, sokat segített:)
Én lány vagyok, közepesen erős szerintem a szőröm, viszont van belőle bőven. Amit a válaszod előtt kinéztem, azt most végleg elvetettem, viszont ez a Braun Wet&Dry nekem nagyon drága:(
Most ezen gondolkodom:
Ez a plusz 5000 Ft még beleférne, és ez is vízálló elvileg. Keresgélek most erről vásárlói véleményeket, aztán majd meglátom.
Félek kicsit, mert elég sok felesleges gyantázószett és hasonlók felgyülemlettek már az évek során, de egyikhez sincs türelmem, nem szeretnék megint így járni:/.
Ha víz alatt használod, az elnyomja a hangját.
Amúgy a vizes használat alatti kisebb fájdalmat úgy értsd, hogy nem elég hogy vizes legyél, hanem ténylegesen víz alatt legyen az epilálandó terület. Amint kiemelkedsz a vízből, rögtön észrevenni, hogy jobban fáj. A víz valahogyan csillapítja a fájdalmat, vagy legalábbis az érzést. A hőfok is számít, minél melegebb a víz, annál jobb. :)
Gratulálok az új szerzeményhez! :) Használd egészséggel! :) Örülök, hogy tudtam segíteni ebben. :)
Arra vigyázz, hogy soha ne tedd el kimerült akkuval. Vagyis inkább mindig töltött akkuval tedd csak el. Ha ugyanis kimerülve tárolod, akkor akár napok alatt tönkremegy, vagy legalábbis nagyon sokat romlik.
Amúgy mire használod? Csak lábra, vagy te is mindenre? Intim, hónalj, láb, kar, stb?
Oké, eleve úgy tettem el szerencsére, ráadásul nekem is jobb hogy ha legközelebb használni akarom, akkor nem kell órákat várni:)
Mindenhol tervezem használni, egyelőre a teljes láb és az egyik hónalj sikerült :D Már ez is nagy előrelépés, az előzőt a combomon sem voltam képes használni. De hónaljon elég fájdalmas azért. Az egyiket megcsináltam a kádban, aztán úgy gondoltam, hogy elég lesz már a fürdésből és a másikat leszedem majd később, ezt a részt úgysem tudom víz alatt csinálni. Hát hiba volt :D. Nem voltam rá képes, sokkal jobban fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!