Srácok, hányra pontozzátok a csajt? Kép lent
Figyelt kérdés
a személyiségi jogok miatt retusáltam ki az arcát :D testét hányra pontozzátok?
2014. máj. 2. 17:41
13/18 PearlDiver válasza:
Deréktól fölfelé 10, derékon alul 6.
Ha szép az arca, a végeredmény 8-9 :)
14/18 anonim válasza:
Ne csontsovány legyen hanem formás,feszes.
Nem értem miért kell végletekben gondolkozni..
10/7
15/18 anonim válasza:
a probléma az, hogy a combjai akkorák, mint a teste többi része. am jó, 7/10
16/18 anonim válasza:
Nézzetek már a combjára... számomra egy ilyen hájas comb már igénytelenség, mert amúgy meg nem egy dagadt nő, de a combja dupla akkora mint lennie kéne. Kb mintha életében nem mozdult volna meg. Az ilyet a tévé előtt tudom elképzelni, ahogy nézi a való világot, barátok köztöt és tömi a csipszet magába egész nap. Emiatt 10/0, a comb mindent elront.
17/18 anonim válasza:
A térdrésze nagyon durva. Azt hittem vastag a combom de ehhez képest kutyafa*sza. :D Felsőtestéhez képest durva az alja. De amúgy nem mondanám hogy rossz... Olyan 10/7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!