Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya vagyok. Mit...

Nagyon csúnya vagyok. Mit tudnék tenni ellene? 14/L

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
mutatsz képet magadrólŰ?
2014. máj. 2. 11:39
 2/10 anonim válasza:
Szia! Én is 14 éves vagyok. Küldj képet magadról,vagy írj. És én is csúnyának tartom magam,meg vannak szépséghibáim,de mindenki szép a maga módján.
2014. máj. 2. 11:48
 3/10 anonim válasza:

Vagy kinövöd vagy nem.

A szépség relatív.

2014. máj. 2. 12:04
 4/10 anonim válasza:
Próbáld meg elfogadni magad! Ettől teljesen megváltozhat a kisugárzásod. Ha viszont ez nem megy, akkor vágass másmilyen hajat vagy válts stílust! Addig próbálkozz, amíg magadnak meg nem tetszik a végeredmény! Esetleg használj természetesnek ható sminket. Keress rá a neten ilyenekre! Egy-egy ilyen sminkkel csodákat lehet elérni úgy, hogy szinte nem is látszik, hogy van rajtad. Vagy biztosan van valami szép rajtad. Például, ha a szemed akkor azt hangsúlyozd! Bár 14 évesen még mértékkel sminkelj! Én is annyi vagyok: korrektor, alapozó és nagyon ritkán szempillaspirál bőven elég. De az egésznek az a lényege, hogy te elégedett legyél magaddal!
2014. máj. 2. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
sokat fogsz még változni, nyugi :)
2014. máj. 2. 12:07
 6/10 anonim válasza:

Smink, na ja tényleg csodákra képes.

Pár év múlva meg majad megrémül a srác reggel, hogy ki fekszik mellette az ágyban.

A smink amúgy tele van méreganyagokkal.

Mindenki megtalálja zsák a foltját, vagy nem.

2014. máj. 2. 12:18
 7/10 anonim válasza:
4-es vagyok. Na szóval lehet félreérthetően fogalmaztam. Itt most nem az 5centi vastag vakolatrétegre gondoltam, hanem a bőrhibák elfedésére egy kevés alapozó vagy korrektor, ha esetleg bőrhibák miatt érzed magad csúnyának. Ha ennél többet kensz fel, akkor pár év múlva tényleg csúnya lesz az arcbőröd.
2014. máj. 2. 12:29
 8/10 anonim válasza:

Miden esetre olyan fiatalok vagytok, ilyenkor még minden fiatal szépnek számít.

Nézzétek meg a smink összetevőjét, káros hatásait. (válasszatok inkább természetes lehetőségeket)

2014. máj. 2. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagy kérdés, miben és mihez viszonyítva érzed magad csúnyának.

Ha gyerekként tartod magad annak, akkor ne aggódj, mert elmúlik, a felnőttkorral alakul. Ha a 30-as érett szépségű színésznőkhöz hasonlítod magad, akkor meg azért ne aggódj: egy gyerek szépsége más, mint egy felnőtt nőé. Rengeteget változik még a külsőd, csak emberpalánta vagy még, nem is kell kifejlett szépségűnek lenned, ráérsz még. :)

2014. máj. 2. 14:33
 10/10 anonim válasza:
Küldj képet, nem lehetsz csúnya :) Én már láttam a legrosszabbat :DDD
2014. máj. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!