Fiúk/férfiak! Ugye nem ezektől a dolgoktól lesz szexi egy nő?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokat számítanak a kiegészítők, de nem akarom elhinni, hogy sálakat/kendőket "kell hordani" mert a bizsukkal együtt azok jönnek be a pasiknak.
2014. máj. 1. 23:25
1/5 anonim válasza:
Rá se kattintok a linkre mert nem.Ha egy nő szép akkor sál meg bizsu nélkül is szép.Csak öltözködjön ízlésesen,és egy kicsit divatosan.De nem kell túlzásokba esni:)
2/5 anonim válasza:
Nőként mondom, de szerintem ez hülyeség:D lehet, hogy van 1-2 pasi, aki ilyeneket észrevesz, de..a legtöbbet sztem baromira nem érdekli, hogy milyen sál vagy fülbevaló van rajtad. Exemnek pl fel se tűnt és a pasik nagy része szerintem így van vele.
3/5 Shai-Hulud válasza:
Szerintem sem ezektől lesz szexi valaki. (Akár nő, akár férfi.)
Ezt biztos a kereskedők találták ki, és megpróbálják bemagyarázni a nőknek, hogy több kelléket tudjanak eladni nekik. :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Én is őszintén reméltem, hogy amikor találkozok egy pasival nem pont a cipőmet fogja nézni:D
De akkor megnyugodtam.
2014. máj. 2. 00:30
5/5 anonim válasza:
Én nem szeretem, hogyha 10 méteres fülbevaló lóg a füléből és 5 centis magassarkú cipőben jár egy nő... Ha egy nő szép, akkor nem a kiegészítőktől lesz szép, hanem amúgy is az. De ez az én egyéni véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!