Fiúk - Lányok! 182 cm- rel 65 kilóhoz nagyon magas vagyok? 20L
Mindig is zavart a magasságom. A környezetem szerint modell- alkatú vagyok és kifutón lenne a helyem. Ráadásul naponta ódákat zengenek a külsőmről. De engem nagyon zavar, hogy 182(!!!) cm magas vagyok. Egyrészt számomra fontos, hogy a pasim majd magasabb legyen nálam, másrészt a tűsarkút is szeretem! :(
A súlyom 65 kg körül mozog, szóval a magasságom miatt - mások szerint - túlzottan vékony is vagyok.
Mit gondoltok ... zavarja a fiúk többségét a magasságom?
Akik tőled alacsonyabbak,azokat valószínüleg zavarja.Én például 184 cm vagyok engem nem zavarna.
De ne aggódj,ha szép lány vagy biztos találsz magadnak barátot! :)
Az adatokat elnézve,elég vékony lehetsz....Sovány vagy,mert 65 kg az nagyon kevés a 182 cm-hez.
Szerintem szépek a magas lányok,bár én is magasabb lehetnék :-) De ezt dobta a gép.
Szóval nem gond az,ha valaki magas.Csak legyen hozzá megfelelő testsúlya is.Akkor nem "tűnik ki" a tömegből :-)
18/L
Én is 182 centis vagyok és lány. Sorstárs.
Ne zavarjon a magasságod, és ne izgulj, légy magabiztos és akkor már nem is a magasságoddal foglalkoznak. (ez tapasztalat)
Én néha már a magassarkút is megengedem magamnak. Azért nem a 10 centiset. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!