Lányok, ti mennyire szoktatok véleményt mondani más lány alakjáról? 18/L
Azért kérdezem, mert én eléggé szeretem megnézni más lány alakját, és magamban legalább véleményt mondani, és összehasonlítani magam vele.
Nemtudom, hogy ez rosz vagy jó
attól függ, hogy érzed tőle magad.
engem érdekel más lányok alakja. néha büszkévé tesz, néha letör, néha motivál.
Nos, ha tisztában vagy a nemi indentitásoddal (ami merem remélni, hogy szigorúan hetero!), akkor is meg lehet másokat nézni, azokról véleményt mondani. Az ember nem hülye és nem vak, látja, ha más jobban, vagy rosszabbul néz ki, mint ő maga.
Üdv: 26/L
7,
miért, ha esetleg nem heteró, akkor tilos másra néznie?
Egyébként: nyitott szemmel járok az utcán, és megnézem ugyanúgy mindkét nem képviselőit. Persze nem bámulom, nem fixírozom őket, nem vagyok rákattanva a témára, de nem hunyom be a szemem, az információkat pedig eltárolom, de nem adok hangot nekik.
Hogy mire gondolok, amikor rápillantok egy lányra, pl.: "hú, de jó hátsója van, nem bánnám, ha az enyém is ilyen lenne" vagy épp "anyám, de magabiztos és de jól öltözik... én már feleekkorán is szarul érezném magam".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!