Tanga vagy Francia bugyi?
Figyelt kérdés
Fiúk ti mit szerettek jobban egy lányon?
Számomra mind a kettő kényelmes, mégis a tangát részesítem előnyben.
18/L
2014. ápr. 30. 11:58
11/15 anonim válasza:
Én a franciát gyűlölöm, jobban bevág mint a tanga, meg naggyá teszi a fenekem. Tangából is nem cérnatangát, hanem ilyesmit hordok sötétebb színekben:
12/15 anonim válasza:
Nagy a fenekem, a tanga rémesen néz ki rajta, szóval nekem magamon a francia tetszik, abban szép, szexi. Barátomnak is az tetszik jobban. Ja meg nekem a tanga kényelmetlen is..
De kisebb, formás fenéken a tanga is jól néz ki.
13/15 anonim válasza:
Én nem szeretem a francia bugyit egy nőn. Ha megkérdezi hogy mit szeretnék ha felvenne akkor én a tangára vagy ami attól is jobb amit fentebb linkeltek az a tökéletes bugyi. Azoktól megvadulok :)
25F
14/15 anonim válasza:
Francia sokkal sexybb szerintem de alak kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!