Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tapasztalatok alapján melyik...

Tapasztalatok alapján melyik webáruházból lehet rendelni parfümöt? Úgy, hogy nem arra kel számolni, hogy valami hígított húgylét küldenek, hanem gyári minőségű cuccot.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 00:02
 1/3 anonim válasza:

Az én tapasztalataim alapján, egyikből sem. Még az egészen megbízhatónak tűnőkből sem. Van egy illat, amit ezer éve használok, és egyébként is egy népszerű parfüm (tehát jó eséllyel hamisítják). Háromszor próbálkoztam online rendeléssel (megbízhatónak tűnő, jó értékeléseket kapott helyekről), mind hamis volt. Volt, amelyik nagyon silány másolatot küldött, volt viszont, ami egészen hasonlított, de mégsem az volt. Ezt szerintem nem vettem volna észre, ha nem ismerem az illatot. Szerencsére mindhárom esetben visszakaptam a pénzem, de azóta csak parfümériában vagy reptéren veszek.

Szerintem, ha valami jóval olcsóbb (pl. 17ezer helyett 12ezer) mint boltban, az jó eséllyel nem eredeti. Inkább érdemes valami kuponos akciót megvárni és akkor biztosan azt a minőséget kapod, amit szeretnél.

2014. ápr. 30. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:
iparfumeria.hu vagy a parfum-ora.hu Az utóbbinál akár személyes átvételt is intézhetsu, mind kettő megbízható, semmi baj nincs velük. Én elég sok parfümöt rendeltem már tőlük és a minőséjgük kifogástalan.
2014. ápr. 30. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:
iparfumeria.hu
2014. ápr. 30. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!