A barátom állandóan utalgat arra, h lehetnék magasabb, meg vékonyabb, pedig 59 kg vagyok a 170 centimhez és vékony vagyok. Mert hogy a volt nője ilyen modell alkat volt, keskeny csípő, pici fenék stb. És szerintem neki az tetszik. Kíváncsi vagyok, h mennyire rossz a közepes alkat... Vagy mennyiben jobb a magas vékonyság. Már csomószor kiakadtam emiatt, mert elvileg szeret, meg jól kijövünk, de félszavakból azt veszem ki, h nem vagyok neki elég csontos.
2014. ápr. 29. 23:04
14/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, nincs képem, de szerintem el tudjátok képzelni. :)
Ja és tegyük fel, h egyformán kedvesek, gyengédek stb.
2014. ápr. 29. 23:07
15/28 anonim válasza:
"nőiesebb alkat, formás idomok, jó segg"
Látom te sem szenvedsz önbizalomhiányban.
2014. ápr. 29. 23:07
16/28 anonim válasza:
A barátod egy tuskó, ha az tetszik neki menjen vissza az exhez, vagy pofa be.
A kérdésedre szerintem meggyőző választ kaptál minek rugózol rajta tovább?
2014. ápr. 29. 23:09
17/28 A kérdező kommentje:
Nem szenvedek.:) Tudom, h vannak előnyösebb dolgok, meg hátrányosabbak is a külsőmben. A melleim pl. nem nagyok, közepes legalsó határa. És lehetnék magasabb stb. De ezer bocs, h nem vagyok álszerény. ;)
2014. ápr. 29. 23:10
18/28 anonim válasza:
Ezektől a kérdésektől kapok kisebb stroke-ot, mi a fenének kell kirakni? Nyilván önértékelési problémák miatt keletkeznek. A válaszom meg: amelyik jobb fej! Nekem az is számít, mondjuk a 180 centis lány nekem magas lenne, mert 173 vagyok, de akkor is, már unom ezeket a kérdéseket. 24F
2014. ápr. 29. 23:11
19/28 anonim válasza:
Bunkó a pasid, ha ilyeneket szövegel, te meg hlye vagy, hogy vele vagy.
2014. ápr. 29. 23:13
20/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 77%os, ha unod, léptesd át rajta a szép két szemedet és ennyi. Nem kell válaszolni.
A többieknek köszönöm, picit azért örülök, h a többség így gondolja.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!