Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek felnyírassam úgy...

Szerintetek felnyírassam úgy a hajam, hogy fufrum van? Nem nézne ki hülyén?

Figyelt kérdés
Már be vagyok jelentve a fodrászhoz és eldöntöttem, hogy felnyíratom de félek hogy a félhosszú fufrum miatt hülyén nézne ki! 14/L
2014. ápr. 29. 19:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

[link]

bal oldali lány vagyok..:) ilyen a fufrum.

2014. ápr. 29. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
32%

Azzal a fufruval szerintem jól állna, DE még mielőtt felnyíratnád fogadj el tőlem egy tanácsot:)

Igen, lehet hogy most még divat ez a haj, de hidd el hogy meg fogod bánni. egy lánynak az áll jól ha szép nőies haja van, nem pedig félig kopasz. Elhiszem hogy trendi, de nem sok fiúnak fog tetszeni.

másrészt csúnya ha kezd nőni a haj.

2014. ápr. 29. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Jó lesz,csak ott nyírasd fel,ahol nem a frufru esik :D szóval,ha jól látom baloldalra esik így jobb oldalon nyírasd :D
2014. ápr. 29. 20:07
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm:) én is úgy terveztem!

1. válaszolónak is köszönöm azért a tanácsot.

2014. ápr. 29. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy jönnél szembe velem az utcán, nem bírnám röhögés nélkül.
2014. ápr. 29. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért akarod felnyíratni? Széles a fejed, pont nem állna jól neked, mert ettől még szélesebbnek fog tűnni. Kevésbé lesz nőies, ami nem épp előnyös egy lánynak. Főleg ha még pasiknak is szeretnél tetszeni, nekik nem jön be az ilyen. Ha majd nem tetszik akkor meg évekbe telik hogy újra megnőjön ott a hajad... szerintem nagyon nem éri meg.
2014. ápr. 29. 20:21
 7/11 A kérdező kommentje:

kell egy kis változás:) főleg amilyen helyzetben vagyok most, jól fog jönni.

3. válaszolónak köszönöm a ,,kedves'' megjegyzést.

Egyébként egyáltalán nincs széles fejem, a képen egy kicsit úgy látszik de egyébként kicsi fejem van, teljesen normális!

2014. ápr. 29. 20:41
 8/11 mmcicus22 válasza:
szerintem gyönyörű lány vagy és nem kéne elrontani egy felnyírással ! ;)
2014. ápr. 29. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

14 éves a kérdező, könyörgöm, hadd ne az érdekelje már hogy a PASIK mit szólnak a hajához. ennyi idősen hadd legyen kicsit őrült, még nem nő, még csak lány. atyaég...

csináltad meg, szerintem jó lesz. :)

2014. ápr. 30. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:
ne kúrd el, aztán megbánod nagyon ha nem lesz jó. nekem így tetszel ahogy most vagy
2014. máj. 1. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!