Fiúknál ez mennyire akadály? (kép)
Figyelt kérdés
mivel alapból vékony alkat vagy így hátulról is eléggé lapos. Ez a fiúkat mennyire befolyásolja? tényleg nagyon lapos a seggem?
14/L
2014. ápr. 27. 19:55
11/18 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be... Nekem nagyon vékonynak, de másnak meg tökéletes. :)
12/18 kolosszus22 válasza:
Semmi baj a seggeddel, de még csak 14 vagy, fogsz még oda hízni! :D
13/18 anonim válasza:
Ahogy én a mai tizenévesek ismerem, semennyire. :D Egyébként egyáltalán nincs semmi gond az alakoddal. Egyébként is nagyon fiatal vagy, változni fog, de remélem előnyödre. :)
15/18 anonim válasza:
1. Fiatal vagy még nagyon.
2. Világ életemben lapos fenekem volt, de az összes ujjam kevés ahhoz, hogy megszámoljam, hány pasit kellett az évek alatt levakarnom.
Szóval ne aggódj egy percig sem. ;)
16/18 anonim válasza:
szerintem picit nagy rád az a leggings, 2. képen jól látni, hogy nem elég feszes
-akadály?
-ez a legkevesebb, ha hátulról látnék egy hasonlót, kíváncsi volnék az arcára is :) az nagyobb akadály, ha nem jön be arcból
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!